Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Sebastien Ogier ξεκίναγε πρώτος τις 22 Ε.Δ. και ήταν ταχύτερος σε 18 από αυτές., παίρνοντας έτσι την 5η φετινή του νίκη.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο Sebastien Ogier ξεκίναγε πρώτος τις 22 Ε.Δ. και ήταν ταχύτερος σε 18 από αυτές., παίρνοντας έτσι την 5η φετινή του νίκη.

WRC Πολωνίας: 5η νίκη του Sebastien Ogier

3.386 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2014)

Το 71ο Ράλι Πολωνίας επιφύλασσε την εύκολη επικράτηση του Γάλλου της VW, με το Polo R WRC του team-mate Mikkelsen να βρίσκεται 1 λεπτό πίσω, εύκολα 2ο. 3ος ήταν ο Neuville με Hyundai i20 WRC.

Το τέλος της 3ης ημέρας του Ράλι Πολωνίας, βρήκε τον Sebastien Ogier να ανοίγει τη διαφορά του από τον 2ο Andreas Mikkelsen πάνω από το ένα λεπτό, αφού ο τελευταίος είχε πρόβλημα με τα φρένα του Polo R του, αλλά κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του. Έτσι και αλλιώς, για λίγο ή για πολύ, ο Γάλλος της VW, άνοιγε τις Ειδικές Διαδρομές και κέρδιζε στο τέλος, τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης ημέρας του Ράλι Πορτογαλίας.Η μόνη μάχη που δόθηκε ήταν για την 3η θέση, με προσωρινό νικητή τον Thierry Neuville, ο οποίος έχει από κοντά πίσω του τους Mikko Hirvonen και Jari-Matti Latvala, με τον τελευταίο, μετά από μύρια προβλήματα, να ξεκινάει την αντεπίθεσή του στις απογευματινές χθεσινές Ειδικές, διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο. Επεισοδιακή ήταν η 3η μέρα για τον Mads Ostberg, ο οποίος χτύπησε σε ένα βράχο, τούμπαρε και εγκατέλειψε οριστικά. Εκτός βρέθηκαν και τα Fiesta των Elfyn Evans και Robert Kubica, οι οποίοι όμως θα εμφανίζονταν ξανά την τελευταία ημέρα του αγώνα.

Σήμερα, 4η και τελευταία ημέρα του 71ου Ράλι Πολωνίας, ο Ogier ήθελε το μέγιστο, τους 3 extra πόντους του «Baranowo» Power Stage. Ύστερα από 14,9 χλμ. σκληρής οδήγησης, τους πήρε, καθώς ήταν κατά 1,5 δλ. ταχύτερος από τον Mikkelsen, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να διατηρήσει την άνετη 2η θέση του. Οι διεκδικητές του 3ου σκαλιού του podium ήταν κοντά στον Neuville, αλλά αυτός οδήγησε στο φινάλε ψύχραιμα και γρήγορα και τα κατάφερε να κρατηθεί. Η αντεπίθεση του Latvala, ο oποίος πήρε 1 extra πόντο με την 3η θέση στην Power Stage, παραλίγο να στοιχήσει στον, αρχικά νωθρό, Hirvonen την 4η θέση.Η πρώτη δεκάδα στο WRC Πολωνίας είναι:1. Sebastien Ogier2. Andreas Mikkelsen3. Thierry Neuville4. Mikko Hirvonen5. Jari-Matti Latvala6. Juho Hanninen7. Kris Meeke8. Hayden Paddon9. Henning Solberg10. Martin Prokop 


Το VW Polo R WRC του Mikkelsen ήταν 1,07.7 λεπτό πίσω από αυτό του Ogier και 1,05.8 μπροστά από το i20 WRC του Neuville.

Το VW Polo R WRC του Mikkelsen ήταν 1,07.7 λεπτό πίσω από αυτό του Ogier και 1,05.8 μπροστά από το i20 WRC του Neuville.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL