Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador

Χαμογελά η Ιταλική φίρμα

3.223 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2017)

H Lamborghini κατάφερε μέσα στο 2016 να ξεπεράσει τις συνολικές πωλήσεις του προηγούμενου έτους, με τους ιθύνοντες της Ιταλικής εταιρείας να είναι βέβαιοι πως όταν βγει στη παραγωγή το πρώτο Crossover, τα νούμερα θα είναι ακόμη μεγαλύτερα.

Χωρίς αμφιβολία η Lamborghini παράγει κάποια από τα εντυπωσιακότερα αυτοκίνητα ανά τον κόσμο, όμως το αξιοπρόσεχτο είναι πως η Ιταλική φίρμα αυξάνει τις πωλήσεις της κάθε χρόνο, με τα νούμερα του 2016 να θεωρούνται αριθμοί ρεκόρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το τελικό νούμερο για τη χρονιά που μας πέρασε άγγιξε τα 3.457 αυτοκίνητα, δηλαδή μια αύξηση της τάξεως του 7% από το 2015.
Για πρώτη φορά, στα 54 χρόνια ιστορίας της Lamborghini, η εταιρεία ξεπερνά τις 3.400 πωλήσεις και αν λάβουμε υπόψη τη μικρή γκάμα μοντέλων της, τότε μιλάμε για μια ξεκάθαρα ανοδική πορεία χωρίς όριο.
Επιπλέον, εάν υπολογίσουμε και τη νέα Lamborghini Urus, η οποία αναμένεται να καταφθάσει το επόμενο έτος, κάνοντας το ντεμπούτο της στη κατηγορία Crossover, η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία υπόσχεται να διπλασιάσει τις πωλήσεις της.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Citroen