Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Κ. Μητσοτάκη.

Xαμός στα Χανιά (+vids)

2.755 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2018)

Την κατάσταση στα χέρια τους πήραν οδηγοί που περίμεναν για ώρα ακινητοποιημένοι, επειδή σε δύο περιπτώσεις, ανεγκέφαλοι οδηγοί διπλοπάρκαραν τα αυτοκίνητα τους. Δείτε τα video από τα περιστατικά!

Συχνό φαίνεται να έχει γίνει το φαινόμενο στα Χανιά, ανεύθυνοι οδηγοί  να παρατούν τα αυτοκίνητα τους όπου βρουν, αδιαφορώντας για το αν αυτή τους η πράξη θα προκαλέσει σύγχυση στους συμπολίτες τους και κυκλοφοριακό χάος στον οδικό ιστό της πόλης τους.

Όπως αποκαλύπτει το flashnews.gr, σημειώθηκαν σήμερα τουλάχιστον δύο περιστατικά στην πόλη των Χανίων, όπου περαστικοί με την βοήθεια άλλων οδηγών πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και με τα χέρια μετακίνησαν τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα για να συνεχιστεί η κυκλοφορία.
 
Το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Κ. Μητσοτάκη με δεκάδες αυτοκίνητα να μένουν ακινητοποιημένα για κάμποση ώρα, την ίδια στιγμή που, παρά τα κορναρίσματα, ο οδηγός δεν έλεγε να εμφανιστεί. Αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε και στην οδό Κύπρου, στην δυτική Τάφρο όταν τουριστικό λεωφορείο αδυνατούσε να περάσει, επειδή ένας άλλος ανεγκέφαλος οδηγός επέλεξε να παρκάρει σχεδόν μέσα στην μέση του δρόμου. Και στις δύο περιπτώσεις, οι οδηγοί «πήραν στα χέρια» τα αυτοκίνητα που εμπόδιζαν.

Δείτε τα video.
 

Toyota
PEUGEOT