Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Χρήσιμα tips για σωστή διαπραγμάτευση πριν την αγορά αυτοκινήτου

3.005 Επισκέψεις στο άρθρο
Χρήσιμα tips για σωστή διαπραγμάτευση πριν την αγορά αυτοκινήτου

- Ζητήστε χαμηλότερη λιανική τιμή από τον έμπορο, όχι χαμηλότερη δόση.
- Επισκεφτείτε την αντιπροσωπεία στο τέλος του μήνα γιατί τότε οι πωλητές... διψάνε.
- Οι προσφορές από διαφορετικούς εμπόρους σας δίνουν διαπραγματευτική δύναμη.
- Εξασφαλίστε χρηματοδότηση πριν πάτε στον έμπορο (π.χ. προέγκριση δανείου από τράπεζα)​​​​​​​.

Ζητήστε χαμηλότερη λιανική τιμή από τον έμπορο, όχι χαμηλότερη δόση

Η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι μια σημαντική οικονομική επένδυση και η σημερινή αγορά αυτοκινήτων μπορεί να είναι ιδιαίτερα τρομακτική για τους αγοραστές, καθώς οι τιμές είναι ιδιαίτερα υψηλές. Για αυτόν τον λόγο είναι πιο σημαντικό από ποτέ να γνωρίζετε πώς να διαπραγματεύεστε όταν αγοράζετε ένα αυτοκίνητο. Επειδή οι αντιπρόσωποι έχουν πολλές στρατηγικές για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιδράσετε με τις δικές σας.

Ο εφοδιασμός σας με γνώσεις και διαπραγματευτικές ικανότητες μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε χαμηλότερη τιμή ή πιο διαχειρίσιμους όρους δανείου. Προσεγγίστε τις διαπραγματεύσεις σας με αυτοπεποίθηση και πολλά αδιάσειστα στοιχεία. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές συμβουλές για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για το αυτοκίνητο που θέλετε.

Οι προσαυξήσεις των αντιπροσώπων και η ζήτηση στην τοπική σας αγορά μπορούν να επηρεάσουν την τιμή του αυτοκινήτου που βλέπετε στην αντιπροσωπεία. Ωστόσο, όχι μόνο μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να διαπραγματευτείτε μια χαμηλότερη τιμή, αλλά είναι χρέος σας να το κάνετε. Ορισμένες αντιπροσωπείες δεν θα υποχωρήσουν. Κάποιες μάλιστα αυτοδιαφημίζονται ως αντιπρόσωποι που δεν διαπραγματεύονται, πράγμα που σημαίνει ότι δεν διαπραγματεύονται καθόλου την τιμή της αυτοκόλλητης ετικέτας. Αλλά ποτέ δεν βλάπτει να προσπαθήσετε.

Αν η αγορά σας πρόκειται να γίνει με δανειοδότηση, ο έμπορος μπορεί να χρησιμοποιήσει μια χαμηλή μηνιαία πληρωμή ως δόλωμα και εν τέλει να πληρώσετε περισσότερα από όσα πραγματικά θα έπρεπε. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα, πιέστε για χαμηλότερη τιμή αγοράς, όχι για χαμηλότερη μηνιαία δόση.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
AutoΤριτη
SEAT XENOIASTOI