Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η ισχύς διοχετεύεται και στους δύο άξονες μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 10 σχέσεων.

Xωρίς V6 diesel το Ford Ranger Raptor

3.567 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2018)

Τέλος στην φημολογία που ήθελε την Ford να προσφέρει ένα ακόμη πιο ισχυρό μοτέρ στην γκάμα του Ranger Raptor έδωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας.

Oι φήμες γύρω από την πιθανότητα να λάβει το Ford Ranger Raptor ένα ακόμη πιο ισχυρό V6 μοτέρ μπορεί να ήταν πολλές, ωστόσο  οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, προς απογοήτευση των φίλων του μοντέλου, κυρίως στις ΗΠΑ.

Ο Trevor Worthington, αντιπρόεδρος της Ford στον τομέα της Ανάπτυξης Προϊόντων στην περιοχή της Ασίας δήλωσε τα εξής όταν ρωτήθηκε για το αν το pick-up θα εξοπλιστεί στο μέλλον με ισχυρότερους κινητήρες βενζίνης ή diesel: « Δεν το έχουμε συζητήσει γιατί η μεγάλη πλειοψηφία από τις 200 αγορές στις οποίες προσφέρουμε το Ranger, περίπου το 99% δηλαδή, είναι αγορές «diesel». Eίναι σαν να προσφέρουμε κάτι που το κοινό δεν θα σκεφτόταν ποτέ να αγοράσει».
 
Το νέο Pick-Up, παίρνει ισχύ από ένα νέο τετρακύλινδρο κινητήρα Bi-Turbo diesel 2.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 213 ίππους και 500 Nm ροπής, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές οι επιδόσεις του. Η ισχύς διοχετεύεται και στους δύο άξονες μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 10 σχέσεων, το οποίο αναπτύχθηκε από την αυτοκινητοβιομηχανία σε συνεργασία με την General Motors .

Ο Trevor Worthington συνέχισε λέγοντας: « Πάντα δουλειά μας είναι να προσφέρουμε την επιλογή diesel που είναι η πιο ισορροπημένη, που μπορεί να έχει αντίκρισμα σε όλες τις αγορές και σε οποιοδήποτε άνθρωπο. Ο πελάτης σε αυτή την κατηγορία ψάχνει για συγκεκριμένα πράγματα σε ότι αφορά τις επιδόσεις και την οικονομία καυσίμου. Το μόνο V6 diesel μοτέρ που έχουμε είναι ένας 3λιτρος κινητήρας και είμαι σίγουρος πως δεν θα ταίριαζε ακόμα και αν προσπαθούσαμε.»

Autotriti.gr
Citroen