Honda CR-V Vs Toyota RAV4: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

71.737 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2024)
Οι μεγάλες διαδρομές της ανάρτησης του RAV4σε συνδυασμό με τα υψηλού προφίλ στάνταρ ασφάλτινα ελαστικά (225/65) που περιβάλλουν τις 17άρες ζάντες αλουμινίου, έχουν τον ισοπεδωτικό και αθόρυβο τρόπο να
2 Φωτογραφίες »

Οι μεγάλες διαδρομές της ανάρτησης του RAV4σε συνδυασμό με τα υψηλού προφίλ στάνταρ ασφάλτινα ελαστικά (225/65) που περιβάλλουν τις 17άρες ζάντες αλουμινίου, έχουν τον ισοπεδωτικό και αθόρυβο τρόπο να καταπίνουν τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες.

Honda Cr-v Vs Toyota Rav4: Αξιολόγηση σε ποιότητα, άνεση, τεχνολογία, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, value for money και πολλά άλλα.

Οδική συμπεριφορά: Είναι άνετα εντός πόλης & ικανά εκτός αυτής

Επιλέγοντας ένα SUV από την συγκεκριμένη κατηγορία εκείνο που αναζητάς είναι η άνεση, σε μικρές μα και μεγάλες αποστάσεις. Και αυτός ο συνδυασμός έρχεται εις διπλούν με τα CR-V και RAV4. Μιλάμε για δύο μοντέλα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα κύλισης και την ικανότητά τους να καταπίνουν λακκούβες και κακοτεχνίες (σύνηθες φαινόμενο των ελληνικών δρόμων), δύο μοντέλα τα οποία έχουν αρκετά πληροφοριακό και ακριβές τιμόνι, ειδικά με επιλεγμένο το sport mode οδήγησης. Αν βάλουμε τα δύο μοντέλα δίπλα-δίπλα, θα σταθούμε παραπάνω στην πολύ καλή ηχομόνωση της καμπίνας του Toyota, σε χαμηλές αλλά και πιο υψηλές ταχύτητες.
                                                    
Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε τις off-road περγαμηνές των δύο SUV. Αμφότερα έχουν το κατάλληλη υπόβαθρο, όχι μόνο την 4κίνηση, αλλά επίσης την μεγάλη απόσταση από το έδαφος (19 εκ. και πάνω) καθώς και τις μεγάλες διαδρομές της ανάρτησης. Μάλιστα, κάθε μοντέλο έχει ειδικό πρόγραμμα οδήγησης για τις πιο «σκληρές» επιφάνειες. Στο Honda βλέπουμε την επιλογή Snow (πέραν των Econ, Normal και Sport), ενώ το Toyota υπάρχει το Trail mode. Αυτό, σε μια δύσκολη εκτός δρόμου διαδρομή, επιτρέπει το «κλείδωμα» της 4κίνησης και μπορεί επίσης να φρενάρει επιλεκτικά τον τροχό που χάνει την πρόσφυσή του, είτε λόγω ολισθηρής επιφάνειας ή και επειδή είναι στον αέρα.

Μάρκα/Μοντέλο Honda Cr-v Toyota Rav4
Εγγύηση (χρόνια) 5 6
Έκδοση εξοπλισμού ELEGANCE STYLE
Τιμή    
Αξιολογήσεις AutoΤρίτη

Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Honda Cr-v Vs Toyota Rav4
Σελίδα 3Honda Cr-v Vs Toyota Rav4: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Honda Cr-v και Toyota Rav4
Σελίδα 5Συγκριτικό Honda Cr-v Vs Toyota Rav4: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda