Βλέπετε το τρέχον Hyundai Tucson.

Υπαινίχθηκε τον ερχομό του Tucson N η Hyundai

3.436 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2020)

Ακόμα περισσότερο νερό στο μύλο της φημολογίας που έχει ξεσπάσει σχετικά με την έλευση μίας νέας ισχυρής Ν έκδοσης του Hyundai Tucson, έριξε με δηλώσεις του στέλεχος της κορεατικής μάρκας.


Σαφείς υπαινιγμούς πως ένα νέο Hyundai Tucson Ν μπορεί να χαρακτηρίζει τη συνολική γκάμα των εκδόσεων του νέου κορεατικού SUV, άφησε με δηλώσεις του ο επικεφαλής product manager της Hyundai, Lorenz Glaab. «Έχουμε ένα τρέχον χαρτοφυλάκιο μοντέλων Ν και η σαφής πρόθεσή μας είναι να χτίσουμε πάνω σε αυτό το χαρτοφυλάκιο», είπε αρχικά κατά το λανσάρισμα του νέου Tucson το υψηλόβαθμό στέλεχος της μάρκας σχετικά με τα ισχυρά μοντέλα N και συνέχισε:
 
«Τώρα ποια μοντέλα ακριβώς και πότε ακριβώς, είναι λίγο νωρίς να το πούμε και να το συζητήσουμε. Οτιδήποτε είναι δυνατό ... αν πιστεύουμε ότι σε αυτό το συγκεκριμένο τμήμα για τον τύπο αμαξώματος του SUV (σ.σ. αναφέρεται στο Tucson), έχει νόημα, τότε μπορούμε να κινηθούμε πολύ γρήγορα θα έλεγα», κατέληξε. Αν και αυτό δεν είναι απόλυτη επιβεβαίωση ότι το Tucson N θα κατασκευαστεί, αν μη τι άλλο μοιάζει με έναν μήνυμα πως το μοντέλο κάποια στιγμή θα έρθει.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η φήμες για την έλευση του Tucson N έχουν ξεκινήσει παράλληλα με αυτές για το Kona N, το οποίο βρίσκεται υπό εξέλιξη. Μάλιστα τότε είχε αναφερθεί ως πιθανή χρονολογία αποκάλυψης του Tucson N το 2021, στοιχείο που χρονικά δύναται να επαληθευτεί από τη στιγμή που ήδη έχουμε δει τη νέα γενιά του Tucson.
 
Τέλος η αρχική φημολογία ανέφερε πως το μοντέλο θα έχει ισχύ κοντά στους 340 ίππους, και την ικανότητα να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από έξι δευτερόλεπτα. Άλλες φωνές όμως υποστήριζαν πως δεν αποκλείεται εν τέλει το Tucson N να έχει ισχύ 290 ίππων που θα προέρχονται από ένα τετρακύλινδρο 2,5 λίτρων turbo μοτέρ.

Hyundai
4green