Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Υπερλούξ ο πρώτος σταθμός φόρτισης της Audi!
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Υπερλούξ ο πρώτος σταθμός φόρτισης της Audi!

2.165 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2021)

Έτοιμος να ανοίξει της πύλες του στο κοινό είναι ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκίνητων της Audi, ο οποίος ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός χώρος με φορτιστές για ηλεκτρικά!

Γεμάτος ανέσεις ο πρώτος σταθμός φόρτισης της Audi

Σε άλλο επίπεδο περνά τη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων η Audi αφού η μάρκα ολοκλήρωσε την κατασκευή του πρώτου της σταθμού φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα της μάρκας. Όπως θα δείτε και παρακάτω ο εν λόγω σταθμός δεν πρόκειται για κάτι το συνηθισμένο, αφού οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων απολαμβάνουν μια premium εμπειρία φόρτισης παρόμοια με τα σαλόνια που υπάρχουν σε μεγάλα αεροδρόμια!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εγκαίνια στις 23 Δεκεμβρίου

Η είδηση είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο, ωστόσο πλέον ο πρώτος σταθμός είναι γεγονός. Εδρεύει στη Νυρεμβέργη και θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων στις 23 Δεκεμβρίου, ημέρα που θα λειτουργήσει και επίσημα για το κοινό. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να κάνουν κράτηση για έναν από τους έξι φορτιστές μέσω της εφαρμογής myAudi. Μόλις φτάσουν εκεί, συνδέουν το όχημά τους στην πρίζα και μπορούν να επισκεφτούν το σαλόνι στον επάνω όροφο.

Μπορείς από το να χαλαρώσεις στο σαλόνι μέχρι να κάνεις test drive στο RS e-tron GT

Το σαλόνι εκτείνεται σε περίπου 200 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει ανοιχτό σχεδιασμό καθώς και πολλούς χώρους καθιστικού, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν ή να εργαστούν ενώ φορτίζει το όχημά τους. Μπορούν επίσης να περάσουν την ώρα τους στο αίθριο ή να παίξουν με μια τεράστια οθόνη 98 ιντσών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση πληροφοριών φόρτισης του οχήματος, λεπτομέρειες σχετικά με τον κόμβο φόρτισης ή ως ένας διαμορφωτής Audi. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες κατά τη διάρκεια της φόρτισης μπορούν να τσιμπήσουν και κάτι, είτε μέσω αυτόματων πωλητών, είτε μέσω της υπηρεσίας delivery που υπάρχει. Ο σταθμός διαθέτει επίσης τμήμα ανταλλαγής για μπαταρίες ηλεκτρικών ποδηλάτων, υπηρεσία δανεισμού ηλεκτρικών σκούτερ και εποπτευόμενα test drive στα Q4 e-tron και RS e-tron GT. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO