Με 500 ευρώ την ημέρα για 1-3 ημέρες μπορείς να νοικιάσεις το Audi R8, ενώ η τιμή πέφτει στα 420 ευρώ για 4 ημέρες και μειώνεται μέχρι τα 270 ευρώ/ημέρα αν η ενοικίαση γίνει για πάνω από 16 μέρες.

Μέχρι και η Bentayaga, το πρώτο SUV στην ιστορία της Bentley, είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση από την Luxury Hire της Kosmocar AE.

Μια σχετικά προσιτική επιλογή είναι το Audi TT Roadster, που για διάστημα πάνω από 16 μέρες ενοικιάζεται με 108 ευρώ την ημέρα.

Το κόστος ενοικίου για το Audi Q7 πέφτει στα 178 τη μέρα, από τα 330 ευρώ αν ενοικιαστεί για πάνω από 16 μέρες…

Πολυτέλεια, επιδόσεις και executive χαρακτήρας για την Bentley Continental Supersport, που μπορεί να κανείς να νοικιάσει για μια ημέρα με 900 ευρώ.

Luxury Hire για Audi και Bentley

51.282 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Luxury Hire είναι μια σχετικά νέα δραστηριότητα της Kosmocar ΑΕ, που δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης εμβληματικών μοντέλων της Audi και της Bentley. Η ίδια η Luxury Hire χωρίζει τα μοντέλα σε 3 κατηγορίες: Supersport, SUV και Limousine. Στην κατηγορία Supersport υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε Audi R8, Audi TT, Audi S5, Audi A5 Cabriolet και Bentley Continental GT.  Aν κάποιος επιθυμεί τον περιπετειώδη χαρακτήρα των SUV μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα Audi Q3, Q5 και Q7, ενώ προσφέρεται ακόμη και η Bentley Bentayaga, το πρώτο SUV μοντέλο στην ιστορία της πολυτελούς φίρμας.

Στις λιμουζίνες η επιλογή έχει να κάνει ανάμεσα σε Audi A4, A5 Sportback, A6 και Α8, καθώς και στην Βentley Flying Spur. Το καλό με την Luxury Hire είναι πως όσο περισσότερες μέρες νοικιάζεις ένα μοντέλο, τόσο λιγότερο γίνεται το κόστος ανά ημέρα. Έτσι το Audi R8 χρεώνεται 500 ευρώ την ημέρα για 1-3 ημέρες,  πέφτει στα 420 ευρώ για 4 ημέρες και μειώνεται μέχρι τα 270 ευρώ/ημέρα αν η ενοικίαση γίνει για πάνω από 16 μέρες. Αντίστοιχα το Q7 από τα 330 ευρώ/ημέρα πέφτει μέχρι τα 178 ευρώ/ημέρα, ενώ η Bentley Continental Supersport από τα 900 ευρώ/ημέρα πέφτει σχεδόν στα μισά (486 ευρώ) ανά ημέρα. Την πλήρη γκάμα μοντέλων Audi και Bentley, που προσφέρει η Luxury Hire και τον σχετικό τιμοκατάλογο μπορείτε να δείτε στο www.luxuryhire.gr. On line μπορείτε επίσης να δείτε τη διαθεσιμότητα, αλλά και να κάνετε την κράτησή σας.

Η Luxury Hire και η StarRent δίνουν πλέον τη δυνατότητα εκπλήρωσης οδηγικών ονείρων με σχετικά προσιτό κόστος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

citroen
KIA