Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μετά την σφοδρή σύγκρουση, ο Alonso ένιωθε μόνο κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά.

Μετά την σφοδρή σύγκρουση, ο Alonso ένιωθε μόνο κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά.

Πόσα G δέχτηκε ο Alonso; (+video)

13.849 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2016)

Την απίστευτη δύναμη των 46 G, δέχτηκε το σώμα του Fernando Alonso, κατά την διάρκεια της πρόσκρουσης του μονοθεσίου του.

Η FIA ερευνά το ατύχημα του Fernando Alonso στο αυστραλιανό Grand Prix, μετά την αποκάλυψη, ότι το ανθρακονημάτινο κάθισμα του οδηγού, έσπασε κατά την σύγκρουση
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το κάθισμα έσπασε στο ύψος του ώμου, αφού δέχτηκε δυνάμεις της τάξεως των 46G. Με απλά λόγια και για να μιλήσουμε με αριθμούς, σε κάποιες στιγμές κατά την διάρκεια του συμβάντος, το σώμα του Alonso ζύγιζε πάνω από 3.000 κιλά.
Μετά από την άσκηση τέτοιων δυνάμεων, είναι θαύμα το πώς ο Alonso γλίτωσε από αυτή την σφοδρή σύγκρουση, μόνο με κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών δέχονται 9-12 G.
Για την ιστορία: Ο Alonso δεν είναι ο μόνος που έχει εμπλακεί σε ατύχημα με τόσο σφοδρή σύγκρουση. Το 2007 στο Grand Prix του Μόντρεαλ, ο Robert Kubica γλίτωσε από θαύμα, μετά από σύγκρουση που του ασκήθηκε η απίθανη δύναμη των 75 G. Το αποτέλεσμα ήταν μια ελαφρά διάσειση και ένας εξαρθρωμένος αστράγαλος.
Δείτε την σύγκρουση, μετά το 1:50 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO