Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μετακομίζει στο Κατάρ η έκθεση της Γενεύης;

2.350 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2021)

Τρέχουν οι εξελίξεις με τις εκθέσεις αυτοκινήτου. Η διοργανώτρια αρχή της έκθεσης της Γενεύης συμφώνησε με την υπηρεσία τουρισμού του Qatar για τη διεξαγωγή ενός νέου αυτοκινητικού event κάθε δύο χρόνια στην Doha. Μήπως αυτό σημαίνει το τέλος της Γενεύης όπως της ξέραμε;

Το φθινόπωρο του 2023 θα δούμε την πρώτη έκθεση της Doha, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού οι διοργανωτές της έκθεσης της Γενεύης «Geneva International Motor Show» (GIMS) και οι εκπρόσωποι της υπηρεσίας τουρισμού του Qatar. Το νέο event θα πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Doha και θα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, ενώ η έκθεση της Γενεύης θα συνεχίσει να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή Μέσα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η νέα εκδήλωση στο Qatar είναι πιθανό να αντικαταστήσει την έκθεση αυτοκινήτου του Qatar, αν και αυτή η απόφαση δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, δήλωσε ο Sandro Mesquita, Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS), σε δηλώσεις του στην Automotive News Europe. Η πρώτη Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στο Κατάρ έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2022 ή 2023 και οι τελικές ημερομηνίες θα επιβεβαιωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Η αλήθεια είναι πως το γεγονός έχει ήδη προσελκύσει την περιέργεια του κοινού, ενώ η πλήρης αποκάλυψη της ιδέας και του πλάνου που θα ακολουθηθεί θα γίνει κατά τη διάρκεια της επόμενης Έκθεσης Γενεύης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2022.

Ενδιαφέρουσες ήταν οι δηλώσεις του Mesquita για το πέρασμα των εκθέσεων στην ψηφιακή εποχή, καθώς ανέφερε πως η πανδημία επιτάχυνε τη διαδικασία και δημιουργήθηκαν νέα ψηφιακά εργαλεία για την προώθηση της αυτοκίνησης και την περαιτέρω προβολή των εκθέσεων αυτοκινήτου. Παράλληλα, παλιότερα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου ανέφεραν ότι οι πολυδάπανες Εκθέσεις Αυτοκινήτου, με φυσική παρουσία, είναι πλέον παρελθόν. Μένει να δούμε τις θα γίνει στην πορεία.

Κλείνοντας, μην ξεχνάτε πως το autotriti.gr ήταν το ελληνικό Μέσο αυτοκινήτου που πρωτοπόρησε χαρίζοντας στο κοινό την εμπειρία της περιήγησης σε 4 συνολικά ψηφιακές εκθέσεις αυτοκινήτου, δύο διεθνείς με μοντέλα από όλη την υφήλιο και δύο ελληνικές με μοντέλα που ενδιαφέρουν το κοινό της χώρας μας.

  Συνέχεια του άρθρου >>>
Peugeot - Toyota
KIA