Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ήρθε στην Ελλάδα η κινεζική BYD

Ήρθε στην Ελλάδα η κινεζική BYD

1.829 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2022)

Η κινεζική BYD (Build Your Dreams) ξεκινάει την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα. Η αρχή γίνεται με 2 αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά μοντέλα, στο μέλλον ίσως δούμε και επιβατικά.

BYD: Για αρχή με επαγγελματικά οχήματα στην Ελλάδα

Η BYD είναι μια κινεζική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς, ανάμεσά τους και η αυτοκινητοβιομηχανία (οι υπόλοιποι βασικοί τομείς είναι τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, τα προηγμένα ηλεκτρονικά και οι ηλεκτρικές σιδηροδρομικές μεταφορές).

Μπορεί να μην είναι γνωστή εδώ στην Ελλάδα, όμως έχει ξεκινήσει ήδη να έχει παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά (π.χ. σε Γερμανία, Νορβηγία, Δανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ισραήλ) και μάλιστα με θετικές έως τώρα εντυπώσεις.
Πλέον, τα μοντέλα της και συγκεκριμένα τα ηλεκτρικά επαγγελματικά και λεωφορεία BYD θα εισάγονται από την εταιρεία Πέτρος Πετρόπολος, η οποία φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικής παρουσίας εκπροσωπώντας σημαντικές μάρκες σε διαφόρους επαγγελματικούς τομείς. Εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής δε, θα είναι η εταιρεία PNT CARS- Pantopikos, επίσης μια καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των επαγγελματικών οχημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για την γκάμα των επαγγελματικών μοντέλων της BYD θα βρείτε φυσικά στο pro.autotriti.gr. Τέλος, για το αν και πότε θα γίνει εισαγωγή των επιβατικών ηλεκτρικών οχημάτων της BYD, οι άνθρωποι της εταιρείας δεν ήταν αρνητικοί. Άλλωστε τα ηλεκτρικά οχήματα αποτελούν σύγχρονη τάση της αυτοκίνησης.

Το AutoΤρίτη πάντως είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο παρελθόν στην Κίνα και να δοκιμάσει κάποια από τα μοντέλα της εκεί αγοράς. Πατώντας πάνω στις εικόνες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότερα από τις δύο αποστολές μας
 


Mega Test: Πόσο καλά είναι τα κινέζικα;

Mega Test σε 12 κινέζικα ηλεκτρικά οχήματα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
SEAT XENOIASTOI