Το Κοna Electric.

Aναβαθμισμένο το ηλεκτρικό Hyundai Kona

6.283 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2019)

Ένα χρόνο μετά από το πρώτο του λανσάρισμα, η Hyundai προσφέρει στο Kona Εlectric μια σειρά από αναβαθμίσεις.

Στην ανακοίνωση των αναβαθμίσεων με τις οποίες θα προσφέρεται το αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai Kona προχώρησε η μάρκα, κάνοντας λόγο πως τα πρώτα αυτοκίνητα που θα τις λάβουν θα είναι αυτά που θα βγουν από την γραμμή παραγωγής στα τέλη του 2019.

Η Hyundai εξοπλίζει το crossover με μια ένα τριφασικό φορτιστή 11 kW που, σύμφωνα με όσα υπόσχεται η μάρκα, κάνει την φόρτιση του πιο εύκολη και πιο γρήγορη. Ακόμα, το μοντέλο λαμβάνει αναβαθμισμένο σύστημα infotainment μέσω μιας 10,25 ιντσών οθόνης ενώ γίνεται λόγος πως μέσω της εφαρμογής Blue Link, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει τον κλιματισμό, να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο ή να το βάλει μπροστά χωρίς να εισέλθει στο όχημα μέσω ενός τηλεκοντρόλ. Τέλος, στο προαιρετικό εξοπλισμό προσφέρεται τώρα για πρώτη φορά η επιλογή τοποθέτησης θερμαινόμενων καθισμάτων.
 
Όσον αφορά στα σύνολα που θα εφοδιάζουν το ηλεκτροκίνητο Kona, υπάρχουν δύο επιλογές, οι οποίες διαχωρίζονται με βάση τη χωρητικότητα των μπαταριών και την αυτονομία τους σε χιλιόμετρα. Βασική επιλογή είναι εκείνη με τις μπαταρίες χωρητικότητας 39 kWh που αποδίδει ισχύ 135 ίππων και 395 Nm ροπής και δίνει αυτονομία 300 χλμ. στο Kona. Στο επόμενο σκαλοπάτι συναντούμε το ίδιο ηλεκτρικό μοτέρ με απόδοση 204 ίππων με 395 Nm ροπής και μπαταρίες χωρητικότητας 64 kWh, με τη μάρκα να υπόσχεται αυτονομία που αγγίζει τα 470 χλμ. και 0-100 χλμ./ώρα σε 7,6 δλ. 

Οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν στο τέλος του 2019. Οι τιμές του μοντέλου αναμένεται να διαφοροποιηθούν, αν και όχι σε σημαντικό βαθμό.
 

Hyundai
4green