Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Ανανεωμένο Bayon: 5 highlights του μικρότερου SUV της Hyundai

 Σχολιάστε 
7.138 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2024)
Ανανεωμένο Bayon: 5 highlights του μικρότερου SUV της Hyundai
2 Φωτογραφίες »

- Είναι πάντα ενημερωμένο (πχ σε χάρτες) χωρίς να πας στην αντιπροσωπεία
- Έχει το πιο φαρδύ πίσω κάθισμα στην κατηγορία του που του επιτρέπει να χωρέσει εύκολα 3 επιβάτες
- Για πρώτη φορά είναι διαθέσιμο ως ήπια υβριδικό με 100 άλογα
- Δεν ακούς κιχ στο ταξίδι, είναι το κορυφαίο σε ηχομόνωση στα 120 χλμ./ώρα (67,5 db)

Η πιο μεγάλη LED μπάρα μπροστά το κάνει να μοιάζει σαν ένα μικρότερο Kona

Tο Bayon αποτελεί το πιο μικρό μέλος της οικογένειας των SUV της Hyundai αλλά είναι εξίσου σημαντικό για την εμπορική πορεία της φίρμας. Για να δώσει ώθηση στις πωλήσεις του, η Hyundai το προσφέρει στην χώρα μας με φρέσκια εμφάνιση, περισσότερο τεχνολογικό εξοπλισμού και με νέες προσθήκες στην γκάμα των κινητήρων του.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει κάποιος είναι πως το Bayon είναι πλέον πιο επιβλητικό. Αυτό το κατάφεραν οι άνθρωποι της Hyundai, τοποθετώντας στον πρόβολο του αυτοκινήτου μια λεπτή μπάρα LED ως φωτεινή «υπογραφή» που η Hyundai ονομάζει «Seamless Horizon», κάνοντας ουσιαστικά το ανανεωμένο Bayon να μοιάζει αρκετά με το μεγαλύτερο «αδελφάκι» του, το νέο Kona. Ελαφρώς διαφορετικοί είναι επίσης οι δύο προφυλακτήρες, ενώ στο πίσω μέρος, αν και έχουν το ίδιο σχήμα, τα φωτιστικά σώματα έχουν νέα γραφικά.

Είναι πάντα ενημερωμένο (πχ σε χάρτες) χωρίς να πας στην αντιπροσωπεία

Η πιο σημαντική αναβάθμιση στην καμπίνα του ανανεωμένου Bayon είναι η νέα οθόνη των 10,25 ιντσών (ήταν 8 ιντσών πριν) για το σύστημα infotainment που έρχεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού (υπάρχουν μόνο οι Premium και Distinctive) και η οποία μάλιστα φέρει σύστημα πλοήγησης (Navigation) με ενημερωμένους χάρτες Over-the-Air (OTA). Όπως και πριν την ανανέωση, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών παραμένει παρών, ωστόσο σε αντίθεση με την οθόνη του infotainment είναι προαιρετικός. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης με δύο συσκευές Bluetooth και μια πλήρη σουίτα συστημάτων ασφάλειας με 16 τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.


To Bayon διατίθεται σε βενζίνη με 79 και 100 άλογα αλλά και ως ήπια υβριδικό, επίσης με 100 ίππους.
2 Φωτογραφίες »

To Bayon διατίθεται σε βενζίνη με 79 και 100 άλογα αλλά και ως ήπια υβριδικό, επίσης με 100 ίππους.

Έχει το πιο φαρδύ πίσω κάθισμα στην κατηγορία του που του επιτρέπει να χωρέσει εύκολα 3 επιβάτες

Ένας μέσος άνθρωπος (1,75 ύψος, 75 κιλά) θέλει 45 εκατοστά για να κάτσει στο πίσω κάθισμα. Ένα παιδί θέλει κατά μέσο όρο 10 πόντους λιγότερο, δηλαδή 35 εκατοστά. Αν πρέπει να κάτσουν λοιπόν 3 κανονικοί ενήλικες στο πίσω κάθισμα, χρειάζονται 135 εκατοστά, ενώ για 2 μεγάλους και ένα παιδί, χρειάζονται 125 εκατοστά. Γιατί τα αναφέραμε αυτά; Για με φάρδος 138,5 εκατοστά στο πίσω κάθισμα το Bayon μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 3 ενήλικες, ακόμη και μεγαλύτερου αναστήματος. Για την ακρίβεια, το Bayon είναι το μικρό SUV με το φαρδύτερο πίσω κάθισμα (μαζί με το Renegade) στην κατηγορία του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
Autotriti.gr