Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βρήκατε μεταχειρισμένο; Η Autoreport θα σας πει αν αξίζει!

3364 Επισκέψεις στο άρθρο

Όταν ψάχνετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο θέλετε ένα που να είναι ατρακάριστο, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να έχει λίγα χιλιόμετρα. Ας υποθέσουμε ότι το βρήκατε! Είστε σίγουροι ότι είναι το "λαβράκι" που αναζητούσατε; Αν όχι, με έναν έλεγχο στην Autoreport θα είστε!

ΒΕΚΡΗΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (AUTOUNIT)
ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Η αγορά ενος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι μία πολύ συχνή επιλογή, ιδιαίτερα στην Ελλάδα της κρίσης. Ο λόγος φυσικά είναι απλός και οικονομικός, αφού τα μεταχειρισμένα οχήματα είναι πιο φθηνά από τα καινούρια. Ωστόσο όταν κάτι δεν είναι νέο, είναι πιθανό να κρύβει τς παλιές "αμαρτίες" του προηγούμενου ιδιοκτήτη του. Αναφορικά, οι πιο συχνές βλάβες που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι οι εξής:

1.Φθορά στο κιβώτιο ταχυτήτων
2.Έλεγχος στα φρένα και στα υλικά τριβής
3. Οι βλάβες στο δίσκο
4. Ζημιές στα ηλεκτρονικά μέρη
5. Βλάβες στο τούρμπο και στο κέλυφος του
6. Πρόβλημα στο δυναμο
7. Καμένα μοτέρ παράθυρων
8. Διαρροή ή και η έλλειψη φρέον στο σύστημα κλιματισμού
9. Καμένη φλάντζα κεφαλής
10. Πρόβλημα στη βαλβίδα ανακύκλωσης καυσαερίων (EGR)

Είναι λοιπόν εύκολα αντιληπτό, ότι πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε διαξοδικά το υποψήφιο αυτοκίνητο, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα εμφανίσει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα. Φυσικά αυτήν την δουλειά θα πρέπει να την κάνει ένς ειδικός στον τομέα αυτό, ο οποίος θα διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και γνώση.

Η Autoreport είναι ένας τέτοιος top expert

Δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στον τομέα του τεχνικού ελέγχου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει περισσότερους από 4.500 ελέγχους, άρα εχει την κατάλληλη εμπειρία για να επιβεβαιώσει ότι το μεταχειρισμένο που βρήκατε είναι αξιόπιστο. Η εταιρία είναι στελεχωμένη από ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών με συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση, η οποία θα σας ενημερώσει για τα ευρύματα, δίνοντας σας 14σελιδη τεχνική αναφορά 220+ σημείων και το ανάλογο φωτογραφικό υλικό όλων των εμφανών ευρημάτων.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από δύο πακέτα εξυπηρέτησης. Το ένα είναι το Basic με το οποίο παρέχονται υπηρεσίες επιτόπιου ελέγχου με χρήση φορητού εξοπλισμού και το Advanced με το οποίο παρέχονται και υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, με χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού συνεργείου και διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας για πιο σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης του αυτοκινήτου.

AUTOREPORT – ΤΡΩΑΔΟΣ 4, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών