Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι τιμές των διοδίων δεν θα μειωθούν, ενώ θα επιχειρηθεί να επανεκκινήσουν τα έργα σε 5 αυτοκινητοδρόμους που παραμένουν χωρίς χρηματοδότηση.

Οι τιμές των διοδίων δεν θα μειωθούν, ενώ θα επιχειρηθεί να επανεκκινήσουν τα έργα σε 5 αυτοκινητοδρόμους που παραμένουν χωρίς χρηματοδότηση.

Δε θα πέσουν τελικά οι τιμές στα διόδια

(8/12/2011)

Δεν είναι η 1η φορά στην Ελλάδα που άλλα λέμε και άλλα κάνουμε. Θύμα αυτής της λογικής έπεσαν και τα διόδια, καθώς ο νέος αρμόδιος υπουργός ανακοίνωσε πως, αντίθετα με τις προηγούμενες υποσχέσεις, δε θα γίνουν πιο φθηνά.

Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μάκης Βορίδης, σε απάντησή του σε σχετικό ερώτημα, απέκλεισε την πιθανότητα μειώσεων στα διόδια αφού σε σχετικό ερώτημα απάντησε ότι «Δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει θέμα μείωσης διοδίων υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες». Ο κ. Βορίδης σημείωσε επίσης ότι, σε περίπτωση που υπάρξει πιστωτικό κενό λόγω απροθυμίας των τραπεζών να συνεχίσουν την χρηματοδότηση των έργων, τότε θα επιχειρηθεί να δοθεί λύση μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. Σύμφωνα με τον Υπουργό, πρώτιστο θέμα για την κυβέρνηση αποτελεί η απεμπλοκή και η επανεκκίνηση των έργων, καθώς όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, το προηγούμενο διάστημα η διαπραγμάτευση είχε ατονήσει, ξεκαθαρίζοντας, όμως, παράλληλα ότι -υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες- δεν υπάρχει δυνατότητα γενικής μείωσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL