ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To Abarth Punto Scorpione θα κατασκευαστεί σε 199 μονάδες.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Abarth Punto Scorpione θα κατασκευαστεί σε 199 μονάδες.

Abarth Punto Scorpione στη Γενεύη

(29/2/2012)

Η έκδοση περιορισμένης παραγωγής Abarth Punto Scorpione θα κατασκευαστεί σε μόλις 199 μονάδες και θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο.

Τα στοιχεία που υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα και το σπορ χαρακτήρα του Abarth Punto Scorpione είναι η μαύρη ματ ρίγα που διατρέχει το αμάξωμα, οι γυαλιστερές μαύρες ζάντες των 18 ιντσών και η απόληξη της εξάτμισης που προέρχεται από το πακέτο βελτίωσης «Esseesse».

Στο εσωτερικό της, η ειδική έκδοση διαθέτει μαύρα μπάκετ καθίσματα της Sabelt.

Στο εσωτερικό της, η ειδική έκδοση διαθέτει μαύρα μπάκετ καθίσματα της Sabelt.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Εφοδιασμένο με τον κινητήρα 1.4 MultiAir και την ισχύ του ανεβασμένη στους 180 ίππους στις 5.750 σ.α.λ. και τη μέγιστη ροπή στα 270 Nm στις 2.500 σ.α.λ., το Abarth Punto Scorpione επιτυγχάνει τελική ταχύτητα 216 χλμ./ώρα και επιταχύνει από τα στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,5 δευτερόλεπτα. Οι εξαιρετικές επιδόσεις υποστηρίζονται από αναβαθμισμένη ανάρτηση και φρένα. Η πρώτη περιλαμβάνει αμορτισέρ και ελατήρια της Koni, με τα φρένα να διαθέτουν διάτρητους αεριζόμενους δίσκους με κίτρινες τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός και διάτρητους δίσκους πίσω, με τακάκια υψηλών επιδόσεων.

Στο εσωτερικό της, η ειδική έκδοση διαθέτει μαύρα μπάκετ καθίσματα της Sabelt με κόκκινες και κίτρινες ραφές, πεντάλ αλουμινίου και πίνακα οργάνων με την υπογραφή της Jaeger.
Mercedes
ΜΟΤΟ