Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο κινητήρας έχει νεύρο από χαμηλά και συνδυάζεται με την κοντή κλιμάκωση του κιβωτίου για να χαρίζει άμεσες εκκινήσεις στο Wave.

Ο κινητήρας έχει νεύρο από χαμηλά και συνδυάζεται με την κοντή κλιμάκωση του κιβωτίου για να χαρίζει άμεσες εκκινήσεις στο Wave.

Πρώτη δοκιμή: Honda Wave 110i

(29/6/2012)

Το νέο Honda Wave 100i χρησιμοποιεί με έξυπνο τρόπο το όνομά του, προκειμένου όχι μόνο να μας θυμίσει τι θα πει οικονομία, αλλά και να βάλει στη ζωή μας τη νέα έκφραση «κύμα οικονομίας».

+Ζωντάνια, κατανάλωση
-Μικρή τελική
Τιμή: 1.750 ευρώ
Χρώματα: Μαύρο, κόκκινο
Και, φυσικά, δεν προτίθεται να παραμείνει εκεί, αλλά να μας κολλήσει στο μυαλό νέες εκφράσεις που μέχρι τώρα δεν έβγαζαν και ιδιαίτερο νόημα. Όπως, «κύμα πρακτικότητας» και «κύμα οικονομίας». Και γιατί να μείνει εκεί; Τι θα λέγατε για «κύμα χαμηλής κατανάλωσης», «κύμα φρεσκάδας» και «κύμα ευκολίας»; Πιστεύετε ότι το παρατραβάμε; Μπορεί, αλλά το νέο Wave 110i διαφωνεί μαζί σας. 
Με τις νουθεσίες των Ιαπώνων, άλλωστε, για οικονομία, πρακτικότητα και ευκολία να το συντροφεύουν καθΆ όλη τη διαδικασία του σχεδιασμού και της παραγωγής του, το Wave έχει εμμονή με αυτές τις αξίες, αλλά ακόμη και αυτό δεν ήταν ο μοναδικός παράγοντας που επηρέασε τον χαρακτήρα του. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG