Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
¶κρως ελκυστική δείχνει η κάμπριο έκδοση αμαξώματος που ετοιμάζει γιοα το 2013 για το νεανικό up! η VW. (κατασκοπευτική εικόνα).

¶κρως ελκυστική δείχνει η κάμπριο έκδοση αμαξώματος που ετοιμάζει γιοα το 2013 για το νεανικό up! η VW. (κατασκοπευτική εικόνα).

To ανοιχτό VW up!

(4/7/2012)

Mετά τις 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις αμαξώματος του up!, η VW αναμένεται να μας εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο δημιουργώντας και μια ανοιχτή έκδοση για το μίνι της μοντέλο.

Όπως φαίνεται και από την κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα, το καινούριο αυτοκίνητο πόλης της γερμανικής φίρμας υιοθετεί ακόμα περισσότερο νεανικό προφίλ. Περισσότερα στοιχεία σχετικά με το εσωτερικό του δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα, ωστόσο εκτιμάται πως στην καμπίνα του θα μπορούν να φιλοξενηθούν 2+2 επιβάτες, ενώ η ηλεκτρονικά ανοιγόμενόμενη οροφή του θα είναι κατά 99% υφασμάτινη.

Από πλευράς μηχανικών συνόλων, το ανοιχτό up! δεν θα έχει διαφορές σε σχέση με ότι ισχύει στις 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις που γνωρίζουμε ήδη. Δηλαδή θα το δούμε τον πολύ καλό 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα σε έκδοση μόνο 75 ίππων. Βέβαια δεν πρέπει να αποκλείσουμε και την πιθανότητα το ανοικτό up! να φέρει και 1.200άρη TSI κινητήρα.

Η παρουσίαση της ανοικτής έκδοση αμαξώματος του VW up! θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μέχρι τα τέλη του 2012.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

HUYNDAI
ΜΟΤΟ