Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Yaris HSD προσφέρει, μεταξύ άλλων, αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία, μηδενίζοντας έτσι τις εκπομπές ρυπων.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Yaris HSD προσφέρει, μεταξύ άλλων, αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία, μηδενίζοντας έτσι τις εκπομπές ρυπων.

H Toyota μπαίνει στον πράσινο δακτύλιο

(25/7/2012)

Χάρη στους εξελιγμένους κινητήρες και στην υβριδική τεχνολογία η Toyota εξασφαλίζει ελεύθερη είσοδο στο νέο πράσινο δακτύλιο, σχεδόν σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της.

Γνωστή για τις οικολογικές ανησυχίες και το εξελιγμένο τεχνολογικό της υπόβαθρο, η Toyota είναι ίσως η εταιρία που ευνοείται περισσότερο από κάθε άλλη, σχετικά με το μέτρο του νέου, πράσινου δακτύλιου για το κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με αυτό, από την 1η Σεπτεμβρίου του 2012 θα δοθεί «ελευθέρας» στα οχήματα τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, με εκπομπές CO2 χαμηλότερες από 140 γρ./χλμ. H γκάμα της Toyota, εφαρμόζοντας τις τεχνολογίες Optimal Drive, σε κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, και Hybrid Synergy Drive στα περισσότερα από τα μοντέλα της, τους δίνει το αυτονόητο πλεονέκτημα της οικολογικής συμβατότητας, γεγονός που συνεπάγεται χαμηλή κατανάλωση, χαμηλά πάγια έξοδα και ελεύθερη είσοδο στο δακτύλιο. Από το «έξυπνο» Toyota iQ, και το πρακτικό Aygo, μέχρι τα Yaris, Auris και φυσικά το Prius, οι κάτοχοι των ιαπωνικών μοντέλων αποκτούν πλέον ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς πέρα από την προστασία του περιβάλλοντος έχουν και απεριόριστη ελευθερία κινήσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, σύμφωνα τις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής, η Toyota προσφέρει σε όσους επιθυμούν το σύστημα Multifuel Drive LPG, που εξασφαλίζει οικονομία καυσίμου έως και 40%! Αυτό μπορεί να τοποθετηθεί σε όλη τη γκάμα των μοντέλων, μετά από απαίτηση του πελάτη.

AutoΤριτη
CADDY NEW EDITION