Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τέσσερις πρεμιέρες και πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα, στο περίπτερο της Opel στη Μόσχα.

Τέσσερις πρεμιέρες και πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα, στο περίπτερο της Opel στη Μόσχα.

H Opel στο Σαλόνι της Μόσχας

(22/8/2012)

Με αιχμή του δόρατος το νέο 4θυρο Astra Sedan, τα ανανεωμένα Astra 5θ και Sports Tourer και τον κινητήρα βενζίνης 1.6 Turbo, η Opel κάνει αισθητή την παρουσία της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας.

Η Opel ετοιμάζεται να γιορτάσει για πρώτη φορά μία παγκόσμια πρεμιέρα στη Ρωσία. Το νέο 4θ Astra Sedan, που θα αποκαλυφθεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας (29 Αυγούστου – 9 Σεπτεμβρίου), θα είναι το σημαντικότερο έκθεμα της γερμανικής φίρμας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το περίπτερο της Opel θα καλύπτει επιφάνεια 1.750 m2 φιλοξενώντας μία απίστευτη ποικιλία εκθεμάτων. Εδώ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν δύο ακόμα παγκόσμιες πρεμιέρες. Για πρώτη φορά, το 5θ Astra και το Astra Sports Tourer θα δώσουν το παρών με ανανεωμένα σχεδιαστικά στοιχεία. Επίσης, παγκόσμιο ντεμπούτο θα κάνει και η νέα γενιά του μεσαίου βενζινοκινητήρα 1.6 Turbo.

Ένα εκατομμύριο και πλέον επισκέπτες αναμένονται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν δύο ακόμα πρεμιέρες για τη Ρωσική αγορά: το Astra OPC με κινητήρα 206 kW/280 hp και το Mokka με το οποίο η Opel είναι η πρώτη Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που επιχειρεί είσοδο στην κατηγορία SUV-B.

Το sedan είναι μία σημαντική προσθήκη στην οικογένεια Astra που τώρα είναι ακόμα πιο ποικίλη και προσφέρει νέους κινητήρες και συστήματα υποστήριξης οδηγού σε συνδυασμό με μία φρέσκια, σπορ σχεδίαση. Με ελκυστική εμφάνιση, τυπικές αρετές Astra και ποικίλες τεχνολογικές καινοτομίες – μερικές μοναδικές ή σπάνιες στην κατηγορία – το νέο 4θ μοντέλο της Opel (μήκος/πλάτος/ύψος: 4,658/1,814/1,476 mm) απευθύνεται σε πελάτες με υψηλές προσδοκίες. Με μεταξόνιο 2.685 mm η ευρυχωρία είναι εξασφαλισμένη. Ο ανεξάρτητος χώρος αποσκευών προσφέρει 460 L - 90 L επιπλέον του 5θ μοντέλου. Με την αναδίπλωση των διαιρούμενων πίσω καθισμάτων (60:40) η χωρητικότητα μπορεί να φτάσει τα 1010 L

Η Opel ανακοίνωσε ριζική ανανέωση της γκάμας των κινητήρων της και η πρώτη φάση του σχεδίου ξεκινά τώρα. Τρεις νέες οικογένειες κινητήρων είναι σε εξέλιξη. Ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας των 1598 κυβ. εκατ., με άμεσο ψεκασμό και τεχνολογία Start/Stop είναι τώρα ο πρώτος εκπρόσωπος της νέας γκάμας και θα κάνει ντεμπούτο στη Μόσχα.

Ο νέος SIDI (spark ignition direct injection) ECOTEC αποδίδει υψηλή μέγιστη ροπή μέχρι 300 Nm. Η έναρξη παραγωγής προγραμματίζεται για το τέλος της χρονιάς, ενώ η Ρωσία αναμένεται να είναι από τις μεγαλύτερες αγορές.

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS