Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτή είναι η πρωτότυπη μοτοσικλέτα της Yamaha για το 2013, όπως την οδήγησε ο Lorenzo στο Brno. Οι δοκιμές συνεχίζονται στο Aragon.

Αυτή είναι η πρωτότυπη μοτοσικλέτα της Yamaha για το 2013, όπως την οδήγησε ο Lorenzo στο Brno. Οι δοκιμές συνεχίζονται στο Aragon.

Δοκιμές Honda & Yamaha στο Aragon

(4/9/2012)

Οι ομάδες Yamaha Factory Racing, Repsol Honda Team και LCR Honda MotoGP βρίσκονται ήδη στο Aragon για ένα διήμερο τεστ, όπου θα δοκιμάσουν και τα ολοκαίνουργια ελαστικά της Bridgestone.

Όσον αφορά στη Repsol Honda, στο Aragon ο Dani Pedrosa θα έχει δίπλα του τον αντικαταστάτη του τραυματία Stoner, αναβάτη των SBK Jonathan Rea. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Rea οδηγεί τη μοτοσικλέτα του Stoner, ενώ είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε με εργοστασιακή δερμάτινη φόρμα στα χρώματα της Repsol Honda. Η Honda δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις για το χρονικό ορίζοντας της συνεργασίας της με τον Rea, αναφέρει πως ο Ιρλανδός θα τρέξει με τη μοτοσικλέτα τους, στους επόμενους δύο γύρους του πρωταθλήματος MotoGP. Δηλαδή στους γύρους του Μιζάνο και του Aragon. Θυμίζουμε πως την πρώτη φορά που ο Rea οδήγησε την RCV213V έριξε τους χρόνους του θεαματικά, κι ενώ στην αρχή ήταν 5 δευτερόλεπτα πίσω από τους πρώτους, στο τέλος της δοκιμής, ήταν 3 δευτερόλεπτα πίσω. Μαζί με τους δύο αναβάτες της Repsol Honda, στο Aragon βρίσκονται ο Jorge Lorenzo και ο Ben Spies, από την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, αλλά και ο Stefan Bradl της LCR Honda MotoGP.
Πέρα από τις δοκιμές που θα πραγματοποιήσουν στις μοτοσικλέτες τους οι ομάδες, θα δοκιμάσουν και τα νέα ελαστικά σκληρής γόμας της Bridgestone.
Διαβάστε περισσότερα στο www.mototriti.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS