Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Kimi φαίνεται αρκετά αισιόδοξος και έτοιμος να αποφύγει τις κακοτοπιές του 2008 και 2009.

Ο Kimi φαίνεται αρκετά αισιόδοξος και έτοιμος να αποφύγει τις κακοτοπιές του 2008 και 2009.

Αισιόδοξος ο Kimi

(20/9/2012)

Ο Kimi Raikkonen δεν έχει καταφέρει ποτέ να αποσπάσει βαθμούς από το GP της Σιγκαπούρης, αλλά ποντάρει πάνω του καθώς και στις πρόσφατες αναβαθμίσεις της Ε20.

Το GP Σιγκαπούρης θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς άτυχο για τον Kimi Raikkonen, αφού όταν είχε αγωνιστεί το 2008 και το 2009, εγκατέλειψε και βρέθηκε εκτός των βαθμολογούμενων οδηγών αντίστοιχα. Μετά από 3 χρόνια όμως και με τη βοήθεια της ομάδας του μπορεί επιτέλους να αποσπάσει τους «καταραμένους» βαθμούς από το νυχτερινό αγώνα της Σιγκαπούρης. Η Lotus έχει σχέδια αναβάθμισης της Ε20, τα οποία αποτελούνται από ένα νέο πάτωμα και μια πίσω πτέρυγα.
Ο Φιλανδός αναφέρει πως και τις δύο φορές που πήρε μέρος στο GP της Σιγκαπούρης δεν κατάφερε και πολλά. Το πρόβλημα δεν είναι η ταχύτητά του, ενώ υπενθυμίζει το γεγονός ότι έχει ακόμα το ρεκόρ ταχύτατου γύρου από το 2008 με 1:45.599. Εκείνη τη χρονιά όμως εγκατέλειψε, αφού στην προσπάθειά του να περάσει στην 5η θέση είχε επαφή και αναγκάστηκε να σταματήσει. Ο Raikkonen είχε μια πολύ καλή εμφάνιση στους τελευταίους αγώνες με αρκετές φορές να ανεβαίνει στο βάθρο, κάτι που τον έφερε μόλις 1 βαθμό πίσω από τον Hamilton και 38 από τον Alonso που προς το παρόν ηγείται το πρωτάθλημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
PEUGEOT