Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Lamborghini ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα. Ένα «ανοιχτό» και ένα 4-θέσιο πρωτότυπο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Lamborghini ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα. Ένα «ανοιχτό» και ένα 4-θέσιο πρωτότυπο.

2 νέα μοντέλα της Lamborghini

(10/10/2012)

Η Lamborghini ανακοίνωσε την αποκάλυψη δύο νέων μοντέλων, εκ των οποίων το ένα είναι η «ανοιχτή» έκδοση της Aventador και το δεύτερο ένα 4-θέσιο πρωτότυπο μοντέλο.

Ένα μοντέλο της Lamborghini που θα παρουσιαστεί επίσημα το φθινόπωρο και δεν αποτελεί έκπληξη για το φανατικό κοινό της ιταλικής φίρμας είναι η roadster έκδοση της Aventador και οι πωλήσεις του είναι πιθανόν να ξεκινήσουν την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2013, αναλόγως με το πώς θα κινηθεί η αγορά έως τότε. Η νέα Aventador Roadster, εκτός του ότι θα εφοδιάζεται με τον γνώριμο V12 κινητήρα, θα διαθέτει και αναδιπλούμενη σκληρή οροφή όπως ακριβώς είναι της McLaren MP4-12C Spider και της Ferrari 458 Italia Spider.
Όσον αφορά στις πληροφορίες του νέου πρωτότυπου μοντέλου που περιμένουμε από την ιταλική φίρμα, είναι ελάχιστες, ωστόσο φήμες αναφέρουν πως  η ονομασία του θα είναι Aventador GT Concept και θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης το 2013. Αυτό που κάνει το GT Concept ξεχωριστό είναι ότι θα διαθέτει 2 μικρές θέσεις στο πίσω χώρο, με την είσοδο των πίσω επιβατών να γίνεται μέσω των «suicide doors», όπως και στο Mazda RX-8. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 4-θέσιο πρωτότυπο μοντέλο δε θα είναι το πρώτο που θα κατασκευάσει η ιταλική φίρμα, αφού υπήρχε και το Urraco που κατασκευαζόταν από το 1973 έως και το 1979.

To πρώτο 4-θέσιο μοντέλο της Lamborghini, Urraco, που κατασκευαζόταν από το 1973 έως το 1979.

To πρώτο 4-θέσιο μοντέλο της Lamborghini, Urraco, που κατασκευαζόταν από το 1973 έως το 1979.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
MASTER