Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Honda αποσύρθηκε το 2008 από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Η Honda αποσύρθηκε το 2008 από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Επιστρέφει στην F1 η Honda;

(11/10/2012)

Το ενδεχόμενο της μεγάλης επιστροφής στη Formula 1 εξετάζει σοβαρά η Honda, σύμφωνα με δηλώσεις κορυφαίου στελέχους της, στον διεθνή Τύπο!

Η Honda αποσύρθηκε το 2008 από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, αλλά σύμφωνα με τον επικεφαλής R&D Yoshiharu Yamamoto, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής, εάν αυτή θα έχει πραγματικό νόημα, για την ιαπωνική εταιρεία. "Προσωπικά λατρεύω τους αγώνες, αλλά ειδικά η συμμετοχή στη Formula 1 προϋποθέτει μεγάλη αφοσίωση, γιατί μιλάμε για το κορυφαίο επίπεδο. Είναι αλήθεια ότι παρακολουθούμε τους αγώνες και ελπίζουμε μια μέρα να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε ξανά. 
Δεν νομίζω ότι αυτή η επιστροφή μπορεί να γίνει άμεσα, αλλά υπάρχει θέληση να αλλάξουν οι κανονισμοί και αυτό να προσελκύσει το ενδιαφέρον μας. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει να κατακτήσουμε το WTCC,  αλλά πραγματικά θα ήταν υπέροχα να επιστρέφαμε στη Formula 1", τόνισε ο Yamamoto, αποσαφηνίζοντας, σε μεγάλο βαθμό, τις μελλοντικές προθέσεις της Honda.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr