Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Renault Clio Williams F1 θα παρουσιαστεί το 2014, αποτελώντας μία extreme έκδοση του εικονιζόμενου Clio RS.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Renault Clio Williams F1 θα παρουσιαστεί το 2014, αποτελώντας μία extreme έκδοση του εικονιζόμενου Clio RS.

Renault Clio Williams

(13/10/2012)

Οι εξελίξεις στη Renault τρέχουν, όπως φαίνεται, αρκετά γρήγορα. Παράλληλα με την παρουσίαση της νέας γενιάς Clio, η εταιρία σχεδιάζει την κορυφαία έκδοση Williams F1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όλες οι ενδείξεις μιλάνε για την κορυφαία εκδοχή τουRenaultClio,η οποία όμως θα παρουσιαστεί αρκετά αργότερα, το 2014. Θα βασίζεται μάλιστα σεμεγάλο βαθμό στο ClioRS,αποτελώντας μία πιο ισχυρή και εξελιγμένη έκδοση αυτού.

&&&&

Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί αν και εφόσον θα εμπλακείενεργά η Williamsμε την εξέλιξη του συγκεκριμένου, κάτι τέτοιο όμως είναι αρκετά πιθανό. Πέρααπό το… παρελθόν του συγκεκριμένου μοντέλου, η συνεργασία των δύο εταιριώνπαραμένει καλή, με τη Williamsνα αγοράζει κινητήρες Renaultκαι να συνεργάζεται με τη Jaguarστην εξέλιξη του C-X75.

&&&&

Στο κομμάτι των αναρτήσεων, των φρένων και τουσυστήματος διεύθυνσης, το ClioWilliamsF1θα είναι σαφώς πιο «σκληροπυρηνικό» από το Clio RS. Παράλληλα και ο κινητήρας (μεβάση τις ενδείξεις αλλά και τον προσανατολισμό των υπολοίπων «ανταγωνιστών» όπωςτο VW &&&& Polo &&&& R)αναμένεται να αγγίζει τουλάχιστον τους 220 ίππους.

&&&&
Toyota
Autotriti.gr