ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To Ford Fiesta R2 rally kit στις 4.11.2010.

To Ford Fiesta R2 rally kit στις 4.11.2010.

Τέλος και η Ford από το WRC

(16/10/2012)

Μετά την αποχώρηση της MINI από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, η Ford ανακοίνωσε και αυτή με τη σειρά της ότι θα σταματήσει να αγωνίζεται μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Αναμφίβολα, η εποχή είναι οικονομικά δύσκολη και αρκετές ομάδες αναγκάζονται να ξοδεύουν αρκετά χρήματα για τη συμμετοχή τους στα μηχανοκίνητα αθλήματα. Δυστυχώς όμως μετά από πρόσφατη ανακοίνωση, η Ford έχει πληγεί και αυτή από την παγκόσμια οικονομική ύφεση με αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται για τις επόμενες αγωνιστικές σεζόν του WRC.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού τμήματος πωλήσεων και marketing της Ford, Roelant de Waard, αναφέρει πως η Ford είχε μια πολύ μεγάλη ιστορία στο χώρο του WRC και σίγουρα η απόφαση διακοπής της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, ωστόσο αποφάσισαν πως ήταν καλύτερα να μειώσουν τα έξοδα και να στηριχτούν σε άλλες σημαντικότερες κατηγορίες.
Παρά την έξοδο της εργοστασιακής Ford, η M-Sport θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το Fiesta, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις με την εργοστασιακή φίρμα να τους παρέχει μόνο οχήματα και μηχανική υποστήριξη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
KIA