ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο premium πακέτο για τη ναυαρχίδα της VW.

Νέο premium πακέτο για τη ναυαρχίδα της VW.

Νέα έκδοση VW Phaeton Premium

4.844 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2012)

Περίπου δύο χρόνια πριν την έλευση της νέας γενιάς Phaeton, η VW ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την αναβάθμιση της ναυαρχίδας της, με μια νέα premium εξοπλιστική έκδοση.

To 2015 είναι το καταληκτικό έτος για το λανσάρισμα της νέας γενιάς, της ναυαρχίδας της VW, του πολυτελούς saloon Phaeton, ωστόσο η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, μετά το facelift του 2011, επιχειρεί να τονώσει ακόμα περισσότερο το μοντέλο της, με το λανσάρισμα μιας premium εξοπλιστικής έκδοσης. Τα νέα στοιχεία στο εσωτερικό, αφορούν στα αποκλειστικής σχεδίασης, ορθοπεδικά καθίσματα, ντυμένα με πολυτελή δέρματα. 
Σημείο αναφοράς αποτελεί και η τεχνολογική αναβάθμιση του μοντέλου, με νέα συστήματα ασφαλείας, τεχνολογία σήμανσης του μποτιλιαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας και ενδείξεις πίεσης των ελαστικών. Οι 18άρες ζάντες αλουμινίου Dynamic, είναι μία ακόμα στιλιστική διαφορά με τις βασικότερες εκδόσεις. Το Phaeton Premium, θα εφοδιάζεται με έναν V6 TDI κινητήρα και η τιμή του (στη γερμανική αγορά) αναμένεται να είναι 82.145 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
VW