Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Kimi Raikkonen τερμάτισε στην 6η θέση, ενώ καθυστέρησε αρκετά λόγω ενός αργού pit stop.

Ο Kimi Raikkonen τερμάτισε στην 6η θέση, ενώ καθυστέρησε αρκετά λόγω ενός αργού pit stop.

Τον «αποδυνάμωσε» το σύννεφο…

2.027 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2012)

Ο Kimi Raikkonen τερμάτισε στην 6η θέση του αγώνα στην πίστα της Αμερικής, αναφέροντας πως η ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας του κόστισε μία θέση.

Είναι γνωστό ότι τα μονοθέσια της Lotus λειτουργούν ιδανικά σε υψηλές θερμοκρασίες, κάτι που ο Raikkonen το γνώριζε και βασιζόταν πάνω σε αυτό. Ο Φιλανδός κατάφερε στις κατατακτήριες να τερματίσει στην 4η θέση και να ξεκινήσει τον αγώνα κοντά στο γκρουπ των πρώτων με μεγάλη πιθανότητα να παλέψει για την κορυφή. Ωστόσο, η κακή του εκκίνηση του κόστισε μόλις μία θέση, κρατώντας την 5η για αρκετούς γύρους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως παρατήρησε πτώση της θερμοκρασίας λόγω συννεφιάς, κάτι που αποδυνάμωσε την Ε20 του Kimi, χάνοντας ακόμα μια θέση από τον Jenson Button.
«Ήταν μια ικανοποιητική ημέρα, αλλά δεν ήταν εύκολο για την ομάδα. Ξεκίνησα άσχημα τον αγώνα, ωστόσο η επαφή μου με το μονοθέσιο της Force India στην πρώτη στροφή μου κόστισε κάποιες θέσεις, τις οποίες πήρα πίσω» αναφέρει ο Kimi Raikkonen, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «δυστυχώς όμως, όταν ήρθε η συννεφιά έχασα τη μάχη με τον Jenson Button, αφού το μονοθέσιό μου και τα ελαστικά μου δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO