Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Ferrari πραγματοποιησε αεροδυναμική ανάλυση στην F138 τη δεύτερη μέρα των δοκιμών.

H Ferrari πραγματοποιησε αεροδυναμική ανάλυση στην F138 τη δεύτερη μέρα των δοκιμών.

Υπήρχε λόγος που η Ferrari ήταν αργή

2.043 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2013)

Ο Felipe Massa εξήγησε πως ο λόγος που η Ferrari του είχε αργό ρυθμό τη δεύτερη μέρα δοκιμών στη Jerez, ήταν γιατί αξιολογούσαν την αεροδυναμική της F138 για περαιτέρω αναβαθμίσεις.

Τη δεύτερη μέρα των δοκιμών στη Jerez, η απόδοση της Ferrari δεν ήταν ιδιαίτερα… συγκινητική, αφού, όπως εξήγησε ο ένας πιλότος από τους δύο στο grid, Felipe Massa, πραγματοποιούσαν αεροδυναμική ανάλυση στην F138 για να προβούν σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Έτσι, ο Βραζιλιάνος πιλότος δεν είχε την ευκαιρία να πιέσει το μονοθέσιό του στο όριο και να κυνηγήσει έναν καλό χρόνο στην ισπανική πίστα. 
«Η δεύτερη μέρα των δοκιμών ήταν ημέρα που συγκεντρωθήκαμε 100% στο κομμάτι της αεροδυναμικής και στις εξατμίσεις. Από την αρχή της ημέρας δεν δοκίμασα την F138 καθόλου, αλλά ακολουθούσα ελεγχόμενες ταχύτητες για να λάβουν οι μηχανικοί τις αεροδυναμικές αξιολογήσεις» δήλωσε ο Felipe Massa, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι προς το τέλος της ημέρας μόνο κατέφερε να κάνει τρεις γρήγορους γύρους που ήταν πολύ σημαντικοί για τη μελλοντική μας τακτική.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
5 PRAGMATA LINGLONG