ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η ΑΜG, σε συνεργασία με την Cigarette Racing, αποκάλυψαν το πιο γρήγορο ηλεκτρικό σκάφος του κόσμου.

Η ΑΜG, σε συνεργασία με την Cigarette Racing, αποκάλυψαν το πιο γρήγορο ηλεκτρικό σκάφος του κόσμου.

2.251 ίπποι… μέσα στο νερό!

3.232 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2013)

Η AMG παρουσίασε το πιο γρήγορο ηλεκτρικό σκάφος του κόσμου, το οποίο αποδίδει συνολικά 2.251 ίππους και θα παρουσιαστεί στη διεθνή έκθεση σκαφών στο Μαϊάμι.

Η ΑΜG, σε συνεργασία με την Cigarette Racing, αποκάλυψαν το πιο γρήγορο ηλεκτρικό σκάφος του κόσμου. Έχει δεχτεί αρκετά «καλούδια» από το ηλεκτρικό υπερ-αυτοκίνητο SLS AMG, που τοποθετήθηκαν στο 11,6 μέτρα ταχύπλοο. Όσο για την εσωτερική και εξωτερική σχεδίαση την έχει επιμεληθεί η AMG.
Η ισχύς του υδάτινου «θηρίου» προέρχεται από δύο μονάδες που αποτελούνται από έξι ηλεκτροκινητήρες 188 ίππων και 250 Nm ροπής η κάθε μία, με τη συνολική ισχύ να αγγίζει το εντυπωσιακό ποσό των 2.251 ίππων και 3.000 Nm ροπής. Η πηγή της ενέργειας προέρχεται από 4 hitech μπαταρίες 240 kWh, που μπορούν να φορτιστούν πλήρως σε διάστημα 7 ωρών, ωστόσο, για τους «βιαστικούς» δίνονται 4 φορητοί φορτιστές που επιτρέπουν το ταχύπλοο να φορτιστεί μέσα σε 3 ώρες. Η τελική ταχύτητα του φτάνει τα 160 χλμ./ώρα, κάτι που σημαίνει ότι κατέχει τον τίτλο του πιο γρήγορου ηλεκτρικού σκάφους του κόσμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI