ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Renault Trucks, από 18 Μαρτίου το Master θα προσφέρεται και με σύστημα Stop & Start για τον κινητήρα του.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Renault Trucks, από 18 Μαρτίου το Master θα προσφέρεται και με σύστημα Stop & Start για τον κινητήρα του.

Renault Master με Stop&Start

2.818 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2013)

Σε μια προσπάθεια να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο αποδοτικές λύσεις στους πελάτες της, η Renault Trucks ανακοίνωσε πως πλέον το Master θα προσφέρεται και με σύστημα Stop & Start για τον κινητήρα.

Το Renault Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

10.0pt;mso-ansi-language:EN-US">Master συγκαταλέγεται μεταξύ των πιοπληρέστατων, από πλευράς εκδόσεων, ελαφρών επαγγελματικών. Στην γκάμα τουπεριλαμβάνονται οχήματα με μεικτό βάρος από 2,8t.- 4,5t. σε εκδόσεις Van, Combi, mini-bus αλλά καικαμπίνα- σασί με κίνηση στον εμπρόσθιο ή στον οπίσθιο άξονα. Στις εκδόσεις Van οωφέλιμο όγκος φόρτωσης ανέρχεται έως και στα 17 κ.μ. ενώ το βάρος του ωφέλιμουφορτίου που μπορεί να υποστηρίξει ανέρχεται έως και στα 2.254 κιλά για τιςεκδόσεις Van και έως στα 2.529 κιλά για τις εκδόσεις με ανοικτήκαρότσα.

Προκειμένου να καταστήσει τονσυγκεκριμένο εκπρόσωπο της ακόμη πιο αποδοτικό, η Renault Trucks ανακοίνωσε πως πλέον, το Master θαπροσφέρεται και με σύστημα Stop & Start γιατον κινητήρα του, γεγονός που είναι σε θέση να συμβάλλει σε μείωση της μέσηςκατανάλωσης καυσίμου έως και κατά 5%.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο

ford
VW