Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
12 σημαντικές αφίξεις 
αναμένουμε στην ελληνική αγορά μέχρι το καλοκαίρι!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

12 σημαντικές αφίξεις αναμένουμε στην ελληνική αγορά μέχρι το καλοκαίρι!

12 νέα μοντέλα έρχονται μέχρι το καλοκαίρι!

60.160 Επισκέψεις στο άρθρο

12 σημαντικές αφίξεις αναμένουμε στην ελληνική αγορά μέχρι το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους. Αυτές περιλαμβάνουν μοντέλα όλων των κατηγοριών, από μικρά SUV και κάμπριο, μέχρι γρήγορες εκδόσεις δημοφιλών μικρών και οικογενειακά σεντάν.

Μετά το πέρας του 2012, οπότε και έγιναν όλες οι αφίξεις των mainstream καινούργιων μοντέλων, το 2013 ερχόμαστε αντιμέτωποι με ανανεώσεις γνωστών μοντέλων, ειδικές, γρήγορες ή ανοιχτές εκδόσεις οχημάτων πολλών εταιρειών, αλλά και με την κατηγορία των SUV. 
Ξεκινώντας από τα τελευταία, μέχρι το καλοκαίρι αναμένουμε τo Chevrolet Trax, ενώ μεγάλη είναι και η σημασία της άφιξης του νέου Toyota RAV 4. Επίσης, θα οδηγήσουμε στους ελληνικούς δρόμους πολλά γρήγορα μικρά, όπως τα Ford Fiesta ST, Peugeot 208 GTI και Renault Clio RS, ενώ τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψουν και οι δύο γρήγορες εκδόσεις του νέου Golf, το βενζινοκίνητο GTI και το diesel GTD, αλλά και το σπορτίφ 3θυρο Kia pro_ceeΆd. 
Η ανανεωμένη Mercedes E-Class έχει τη δική της ξεχωριστή θέση στις αφίξεις, ενώ ενδιαφέρον θα προκαλέσει και το ανοιχτό Opel  Cascada. Τέλος, σε ένα δυναμικό comeback των σεντάν, θα γνωρίσουμε και στην Ελλάδα, τα νέα Audi A3 sedan, SEAT Toledo και Skoda Octavia 3ης γενιάς. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY