ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Για 13η συνεχή χρονιά η MINI προσφέρει ένα από τα μοντέλα της στο Life Ball της Βιέννης. Αυτή τη φορά σειρά είχε το Paceman.

Για 13η συνεχή χρονιά η MINI προσφέρει ένα από τα μοντέλα της στο Life Ball της Βιέννης. Αυτή τη φορά σειρά είχε το Paceman.

MINI Life Ball 2013: Με υπογραφή Cavalli

2.230 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2013)

Για 13η συνεχή χρονιά η MINI προσφέρει ένα από τα μοντέλα της στο Life Ball της Βιέννης, το οποίο πραγματοποιείται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ένα ακόμα ΜΙΝΙ μεταμορφώνεται στα χέρια ενός διεθνούς φήμης σχεδιαστή πριν τη δημοπρασία του σε φιλανθρωπικό γκαλά, τα έσοδα του οποίου διατίθενται για την καταπολέμηση και πρόληψη του AIDS. Αυτή τη χρονιά το MINI Paceman, το έβδομο και νεαρότερο μοντέλο της οικογένειας MINI, είναι αυτό που φέρει τη δημιουργική υπογραφή του σχεδιαστή μόδας Roberto Cavalli.Παγκοσμίου φήμης ονόματα από το χώρο της μόδας όπως οι DSQUARED², η Diesel και ο οίκος Missoni, έχουν μεταμορφώσει κατά το παρελθόν αρκετά μοντέλα MINI σε ιδιαίτερα αυτοκίνητα. Μέχρι τώρα, οι δημοπρασίες του Life Ball MINI έχουν αποφέρει συνολικά έσοδα που υπερβαίνουν το μισό εκατομμύριο ευρώ.Το Life Ball MINI του Roberto CavalliΟ Cavalli συναντά το πρώτο κομψό, αστικό Sports Activity Coupé με τη μορφή του MINI Paceman. Το αντισυμβατικό στυλ του Cavalli εναρμονίζεται άριστα με τον σπορ χαρακτήρα και το εντυπωσιακό coupe σχήμα του MINΙ Paceman. Η εξωτερική του σχεδίαση αναδεικνύεται με ιριδίζουσα βαφή η οποία αλλάζει απόχρωση (μαύρη ή καφέ) ανάλογα με την προσπίπτουσα δέσμη φωτός, με τον Ιταλό σχεδιαστή να τονίζει τις δυναμικές, επιμήκεις γραμμές του αθλητικού, σβέλτου δίθυρου coupe.Το λογότυπο του Roberto Cavalli κοσμεί την οροφή του MINI Paceman, που δείχνει να αιωρείται πάνω από το αμάξωμα.«Αυτό το MINI ήταν ένα συναρπαστικό και υπέροχο project για μένα» δήλωσε ο Roberto Cavalli. «Μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι δημιουργικός και να προσθέσω κάτι πολύ ξεχωριστό που έχω επινοήσει ο ίδιος και ήδη χρησιμοποιώ επί χρόνια στα δικά μου οχήματα: είναι μία μοναδική ιριδίζουσα βαφή που αλλάζει απόχρωση ανάλογα με την αντανάκλαση του φωτός στους κόκκους της βαφής. Λάτρεψα ότι είχε σχέση με τη δημιουργία και τη σχεδίασή του, καθώς μεταμόρφωνα το concept ΜΙΝΙ στο απίστευτο Cavalli MINI, τοποθετώντας το λογότυπο Cavalli και φιλοτεχνώντας το εσωτερικό σε στυλ Cavalli, πραγματική έκπληξη για όποιον τον ανακαλύπτει».Ο Cavalli οργάνωσε την επίδειξη μόδας του Life Ball το 2001. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε η συνεργασία της MINI με το φιλανθρωπικό θεσμό.Στις 24 Μαΐου 2013, το MINI Paceman θα αποκαλυφθεί επίσημα κατά τη διάρκεια των επίσημων εγκαινίων του νέου καταστήματος Cavalli στο «Goldenes Quart1er» της Βιέννης.Το μοναδικό MINI θα δημοπρατηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Hofburg Palace της Βιέννης, στο πλαίσιο του AIDS Solidarity Gala (Γκαλά Αλληλεγγύης για το AIDS) το Σάββατο 25 Μαΐου με ώρα έναρξης τις 5.00 μ.μ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
skoda