Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ένα τεύχος γεμάτο πρώτες δοκιμές νέων μοντέλων
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα τεύχος γεμάτο πρώτες δοκιμές νέων μοντέλων

4.842 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2013)

Το τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί είναι γεμάτο πρωτιές. Δοκιμάζουμε πρώτοι όλα τα νέα μοντέλα της περιόδου, όπως τη βασική diesel έκδοση της BMW Σειράς 1 με 95 ίππους και μέση κατανάλωση 4,1 λτ./100 χλμ.

Διαβάστε πρώτοι για το πιο οικολογικό Focus, που κυκλοφορεί. Το Ford Focus με τον diesel κινητήρα 1,6 TDCi, με το οικολογικό πακέτο Econetic και 105 ίππους, έχει μέση κατανάλωση 3,7 λτ./100 χλμ. και δεν πληρώνει τέλη.
 Ακόμα δοκιμάζουμε πρώτοι την diesel έκδοση του Fiat 500 και ανακαλύπτουμε, πώς η πετρελαιοκίνηση και ο ρετρό χαρακτήρας συνδυάζονται για να μας δώσουν μια «fun to drive» βόμβα τσέπης. Επίσης, έχουμε συμπεριλάβει και την πρώτη δοκιμή της βασικής diesel έκδοσης της BMW Σειράς 1 με 95 ίππους και μέση κατανάλωση 4,1 λτ./100 χλμ., που υποστηρίζει τον premium χαρακτήρα της σε προσιτή τιμή. 
Στο ίδιο τεύχος θα βρείτε τη δοκιμή της τετρακίνητης, diesel ανανεωμένης Mercedes GLK, αλλά και το αφιέρωμα στα σύγχρονα μικρομεσαία μοντέλα, με κινητήρες βενζίνης. Αυτά έχουν σύγχρονη τεχνολογία, που τους εξασφαλίζει δυνατούς κινητήρες με χαμηλή κατανάλωση, προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και οδηγική ευχαρίστηση, σε απίστευτες τιμές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
home pro