Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δύο από τους 5 οδηγούς που αγωνίζονται με κινητήρες της Renault (Vettel και Raikkonen).

Δύο από τους 5 οδηγούς που αγωνίζονται με κινητήρες της Renault (Vettel και Raikkonen).

5 κινητήρες της Renault στη 10άδα

2.236 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2013)

Στο ουγγρικό grand prix έδειξε νικητή τον Lewis Hamilton με το μονοθέσιο της Mercedes. Μέσα, όμως, στην βαθμολογούμενη 10άδα βρίσκονται 5 κινητήρες της Renault και είναι τα μονοθέσια των Raikkonen, Vettel, Webber, Grosjean και Maldonado.

Ο κινητήρας RS27 της Renault οδήγησε τον Kimi Räikkönen στη δεύτερη θέση του Grand Prix της Ουγγαρίας που πραγματοποιήθηκε κάτω από συνθήκες έντονης ζέστης. Ξεκινώντας έκτος, ο Kimi Räikkönen κατάφερε να υπερισχύσει του Sebastian Vettel κατά 1.5 δευτερόλεπτο, χάρη σε μια εξαιρετική κούρσα όπου εφάρμοσε μια επιθετική στρατηγική με άψογη διαχείριση ελαστικών και ένα pit stop λιγότερο.
 Ο Mark Webber που ξεκίνησε δέκατος κατάφερε χάρη σε μια πολύ καλή κούρσα να τερματίσει τέταρτος χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην ομάδα της Infiniti Red Bull-Renault.
Ο Romain Grosjean, παρά την πολύ καλή εκκίνηση που είχε, τερμάτισε έκτος καθώς δέχτηκε ποινή διέλευσης από το pit lane επειδή έκοψε ένα σικέιν προσπερνώντας τον Felipe Massa.
Ο Pastor Maldonado πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς τερματίζοντας δέκατος χαρίζοντας στην ομάδα της Williams F1-Renault τον πρώτο βαθμό του πρωταθλήματος. Ο Valtteri Bottas δεν είχε την ίδια τύχη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα στον 45ο γύρο λόγω βλάβης στο υδραυλικό σύστημα.
Οι δυο οδηγοί τις Caterham F1 Team-Renault, Giedo van der Garde και Charles Pic τερμάτισαν στην 14η και 15η θέση.
Η ομάδα της Infiniti Red Bull Racing ηγείται του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος έχοντας προβάδισμα 69 βαθμών από τη Mercedes, ενώ η Ferrari προηγείται της Lotus F1 Team στην τρίτη θέση. Ο Sebastian Vettel με 172 βαθμούς αποκτά μεγαλύτερο προβάδισμα στην κατάταξη των οδηγών και προηγείται των Kimi Räikkönen (134 βαθμοί) και Fernando Alonso (133 βαθμοί).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
VW