Συντήρησε μόνος σου την οροφή του κάμπριο

54.538 Επισκέψεις στο άρθρο

Η επισκευή ή αλλαγή της οροφής ενός κάμπριο είναι πανάκριβη. Τι πρέπει να κάνεις για να την έχεις πάντα σαν καινούργια;

O χειμώνας, ελαφρύς ή βαρύς δεν έχει σημασία, έφυγε! Η άνοιξη ήρθε, το καλοκαίρι πλησιάζει και το κάμπριο όχημα πρέπει να προετοιμαστεί σωστά για να κυκλοφορήσει ξανά λαμπερό.

O καιρός έχει φτιάξει πια για τα καλά και ο νους τρέχει σε πιο ξέγνοιαστες, outdoor δραστηριότητες και διακοπές. Οι βόλτες και οι εκδρομές είναι πια στο προσκήνιο οπότε όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα κάμπριο όχημα καταλαβαίνουν ότι ήρθε πια η δική του εποχή. 

Είτε πρόκειται για όχημα το οποίο κυκλοφόρησε κανονικά, είτε για κάποιο το οποίο διαχείμασε σκεπασμένο σε κάποιο γκαράζ, τα ίχνη του χειμώνα θα φαίνονται σίγουρα πάνω του και θα πρέπει να δεχτεί μια φροντίδα σε ό,τι αφορά την οροφή του, προτού αρχίσουν οι «topless» διαδρομές.  

Αναφερόμαστε φυσικά σε κάμπριο οχήματα με μαλακή οροφή τα οποία αν είναι σύγχρονα σημαίνει ότι αντέχουν χρήση και το χειμώνα, ενώ αν είναι κάποιο παλαιότερο ή ακόμα περισσότερο κάποιο κλασικό μοντέλο τότε θέλει αυξημένη προστασία και… στοργή. Ας δούμε 5 βασικές ενότητες που πρέπει να μας απασχολήσουν. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
vw