80ο Ράλι Πολωνίας: Πρωτιά Hyundai μέχρι την 5η ειδική διαδρομή

1.119 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2024)
80ο Ράλι Πολωνίας: Πρωτιά Hyundai μέχρι την 5η ειδική διαδρομή
3 Φωτογραφίες »

- Κυριαρχία της Hyundai του Mikkelsen στις πρώτες διαδρομές του ράλι Πολωνίας
- Δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι Tanak και Neuville, βασικοί διεκδικητές του τίτλου
- Η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα Martins Sesks της Ford M- Sport
- Οι επιδόσεις των 5 πρώτων δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις

Κυριαρχία της Hyundai του Mikkelsen στις πρώτες διαδρομές του ράλι Πολωνίας

To 80ο ράλι Πολωνίας , ο 7ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι είναι εδώ ! Το ξεκίνημα της 5 ειδικής διαδρομής βρίσκει την Hyundai  i20 N Rally1 HYBRID να προηγείται στις μέχρι τώρα τέσσερις ειδικές διαδρομές με το  πλήρωμα των Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις διαδρομές 2, 3 και 4, για πρώτη φορά από το 2019. Η πρωτιά παρέμεινε στο στρατόπεδο της κορεάτικης ομάδας με τους Εσθονούς Ott Tanak και Martin Jarveola να θέτουν τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη διαδρομή.

Δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι Tanak και Neuville, βασικοί διεκδικητές του τίτλου

Η τύχη δεν χαμογέλασε για πολύ στον Ott Tanak ο οποίος αναγκάστηκε σε απόσυρση μετά και το χτύπημα στην πρώτη διαδρομή ενώ ο ομόσταυλος του και πρώτος στο πρωτάθλημα Thierry Neuville αντιμετώπισε έλλειψη πρόσφυσης όντας ο πρώτος που έθεσε χρόνο, μένοντας έτσι στην έβδομη θέση, πάνω από μισό λεπτό από την πρώτη.


Σίγουρα η μεγαλύτερη έκπληξη ο Λετονός Martins Sesks, στο ντεμπούτο του στο WRC
3 Φωτογραφίες »

Σίγουρα η μεγαλύτερη έκπληξη ο Λετονός Martins Sesks, στο ντεμπούτο του στο WRC

Η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα Martins Sesks της Ford M- Sport

Η μεγαλύτερη –μέχρι τώρα- έκπληξη βρίσκεται στις επιδόσεις του Martins Sesks, ο οποίος οδηγώντας το μη υβριδικό M-Sport Ford Puma Rally, στο ντεμπούτο του στο WRC, κατάφερε να βρεθεί μόλις τρία δέκατα του δευτερολέπτου από τον προπορευόμενο Mikkelsen στην δεύτερη ειδική διαδρομή.

Οι επιδόσεις των 5 πρώτων δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις

Ο Elfyn Evans της Toyota ακολουθεί στην τρίτη θέση 4.5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Sesks, ενώ βλέπει τους ανταγωνιστές του στο πρωτάθλημα Tanak και Neuville να δυσκολεύονται. Τέλος ο πρωταθλητής των δύο προηγούμενων ετών Kalle Rovanpera βρέθηκε 2.3 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ουαλό Evans, με τον Adrien Fourmaux  με ένα ακόμα Ford Puma να συμπληρώνει την πεντάδα.

CORAL GAS KALOKAIRI
ALFA ROMEO