Τιμές με Leasing

WRC Πολωνίας: Ήρθε ως «αλλαγή» και κέρδισε ο Rovanpera!

 Σχολιάστε 
1.537 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2024)
WRC Πολωνίας: Ήρθε ως «αλλαγή» και κέρδισε ο Rovanpera!
3 Φωτογραφίες »

- Πήρε μεγάλη νίκη ο Kalle Rovanpera, το 1-2 έκανε η Toyota
- Ολοκλήρωσε την έκπληξη ο Λετονός Sesks
- Πότε και πού γίνεται ο επόμενος αγώνας

Πήρε μεγάλη νίκη ο Kalle Rovanpera, το 1-2 έκανε η Toyota

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Rovanpera δεν είχε καν προγραμματίσει να συμμετάσχει αυτόν τον αγώνα, αλλά κλήθηκε από την Toyota να αντικαταστήσει τον Ogier την τελευταία στιγμή, μετά το ατύχημα που είχε ο τελευταίος την Τρίτη. Παρότι ειδοποιήθηκε την τελευταία στιγμή, ο Φινλανδός δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα και κατάφερε να πετύχει την 13η νίκη της καριέρας του με την Toyota και, ίσως την πιο απροσδόκητη από όλες. 

H Toyota έκανε το 1-2, αφού ο Elfyn Evans τερμάτισε δεύτερος με διαφορά 28,3 δευτερολέπτων. Ο Rovanperä ξεκίνησε το τελευταίο σκέλος 9,4 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Mikkelsen, αλλά η προσπάθεια του οδηγού της Hyundai ματαιώθηκε όταν, στο τέλος της πρώτης ε.δ., αντιμετώπισε πρόβλημα με ένα ελαστικό του. Έπεσε στην έκτη θέση μέχρι τον τερματισμό και επέτρεψε στον Adrien Fourmaux της M-Sport Ford να συμπληρώσει το βάθρο 14,4 δευτερόλεπτα πίσω από τον Evans και 28,1 δλ. μπροστά από το Neuville. 

Ολοκλήρωσε την έκπληξη ο Λετονός Sesks

O Λετονός Mārtiņš Sesks κατέκτησε την πέμπτη θέση στο ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία. Ο Sesks, ο οποίος έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση στις αρχές του αγώνα, οδηγούσε ένα μη υβριδικό Puma, αλλά θα αλλάξει στο υβριδικό στον αγώνα της πατρίδας του τον επόμενο μήνα. Ο Mikkelsen τερμάτισε στην έκτη θέση μπροστά από τους Grégoire Munster και Takamoto Katsuta. Την ένατη θέση κατέλαβε ο Sami Pajari, νικητής της κατηγορίας WRC2, ενώ ο Oliver Solberg εκμεταλλεύτηκε ένα πρόβλημα του Robert Virves για να μπει στην πρώτη 10άδα.

O επόμενος αγώνας και η τελική κατάταξη

Το WRC συνεχίζεται τον επόμενο μήνα στην Λετονία στις 18 έως τις 21 Ιουλίου.

PAPADAMANTIOU
Test Center