Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο Michael Schumacher;

Ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο Michael Schumacher;

Στη Brawn GP o Schumacher;

(8/4/2009)

Ο μάνατζερ του Michael Schumacher παραδέχεται ότι είναι πιθανό ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 να αποχωρήσει από την Ferrari στο τέλος της φετινής χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 40χρονος Γερμανός, πέρα από οδηγός δοκιμών, έχει κυρίως συμβουλευτικό ρόλο στην «κόκκινη» ομάδα.

Δημοσιεύματα από ξένα ΜΜΕ θέλουν τις σχέσεις Schumacher-Ferrari παγωμένες καθώς όπως αναφέρουν η στρατηγική που ακολούθησε στην περίπτωση του Kimi Raikkonen στο Grand Prix της Μαλαισίας αποδείχτηκε όχι και τόσο πετυχημένη. Το μονοθέσιο του Φιλανδού φορούσε ελαστικά βροχής την στιγμή που δεν έπεφτε ψιχάλα στο σιρκουί του Sepang.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



«Αν το συμβόλαιο δεν ανανεωθεί δεν σημαίνει ότι έχει να κάνει με το GP Μαλαισίας.» δήλωσε ο μάνατζερ του Michael Schumacher, Willi Weber.

Οι ετήσιες απολαβές του από την Ferrari ανέρχονται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ ενώ το συμβόλαιό του λήγει το τέλος το 2009.

Πολλοί πιστεύουν ότι αν λύσει την συνεργασία του με τους Ιταλούς ο Schumacher τότε θα είναι ανοιχτός ο δρόμος προς έναν παλιό του γνώριμο τον Ross Brawn και την Brawn GP.
Mercedes
LEASING COURIER VS CITAN