Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Alfa Romeo Mi.To Cabrio

Alfa Romeo Mi.To Cabrio

Alfa Romeo Mi.To Cabrio

(26/4/2009)

Λίγο μετά το καινούριο της (premium) τρίθυρο μικρό Mi.To, η Alfa Romeo βάζει πλώρη και για την κάμπριο εκδοχή, που θα είναι έτοιμη το πρώτο εξάμηνο του 2010.

Ασχέτως επίσης ποιος θα είναι τελικά που θα την κατασκευάζει, το συνολικό της στιλ και οι επιθετικές της γραμμές θα μείνουν πάνω-κάτω ως έχουν με μόνη φυσικά διαφορά την έλλειψη της οροφής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η οροφή θα αντικατασταθεί από soft top χειροκίνητη πατέντα για να παραμείνει και το κόστος σε χαμηλά επίπεδα. Βέβαια, η επιλογή αυτή έγινε κυρίως για να διατηρηθεί και το ρετρό ύφος του αυτοκινήτου.

Εφόσον κιόλας το πάτωμα υπάρχει ήδη διαθέσιμο από τη μητρική Fiat (Grande Punto) η όλη εξέλιξη δεν θα είναι τόσο δαπανηρή για τους Μιλανέζους, οι οποίοι θα επενδύσουν περισσότερα στους τομείς της παθητικής ασφάλειας και της όσο το δυνατόν πιο δυναμικής οδικής συμπεριφοράς. Παρεμπιπτόντως δυναμική συμπεριφορά, για τους κινητήρες τα στοιχεία είναι κάπως συγκεχυμένα και κάτι ακούγεται για turbo βενζίνης 1,4 λίτρων με 140 ίππους και turbo diesel 1,6 με 120. Η ισχυρότερη έκδοση GTA θα εφοδιάζεται πάλι με υπερτροφοδοτούμενο σύνολο που θα αποδίδει γύρω στους 230 ίππους.
Toyota
Citroen