Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η αγωνιστική Porsche RS Spyder.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η αγωνιστική Porsche RS Spyder.

Έκδοση δρόμου της RS Spyder

(19/5/2009)

Ακούγεται ουτοπικό, αλλά δεν είναι και εντελώς απίθανο. Στα πλαίσια εντυπωσιασμού, o γερμανικός οίκος από τη Στουτγάρδη ετοιμάζει μια έκδοση δρόμου της Porsche RS Spyder, η οποία θα κληθεί να «αναπληρώσει» το κενό της απερχόμενης 911 Carrera GT.

Η RS Spyder (ο εταιρικός κωδικός είναι Type 9R6) είναι το αγωνιστικό που έχει εξελίξει η Porsche για την κατηγορία LMP2 (Λε Μαν). Σηματοδοτεί την επιστροφή της γερμανικής εταιρείας στους αγώνες ταχύτητας μετά την 911 GT1, η οποία «αποσύρθηκε» το 1998. Το όνομά της προέρχεται από την θρυλική 550 Spyder της δεκαετίας του ’50, ενώ το ντεμπούτο της έγινε το 2005 στο αμερικανικό Λε Μαν.

Οι εμφανισιακές αλλαγές της έκδοσης δρόμου σε σχέση με το αγωνιστικό θα είναι αναπόφευκτες.

Οι εμφανισιακές αλλαγές της έκδοσης δρόμου σε σχέση με το αγωνιστικό θα είναι αναπόφευκτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σύμφωνα με φήμες λοιπόν η Porsche ετοιμάζει την «street legal» έκδοσή της, η οποία θα έρθει να αναπληρώσει το κενό της απερχόμενη Carrera GT.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοντέλο θα έχει μήκος 4,65 μέτρα, ενώ το βάρος του θα κρατηθεί σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, αφού το σασί του θα είναι από ανθρακονήματα. Τέλος, αναφορικά με το κινητήριο σύνολο που θα εδρεύει κάτω από το καπό πρόκειται να είναι ο 3,4 V8 ο οποίος θα αποδίδει περίπου 400 ίππους.
Το αν τελικά θα βγει στην παραγωγή το μέλλον μόνο θα το δείξει, παρόλα αυτά οι φήμες και μόνο είναι ικανές να ενισχύσουν το image της εταιρείας.
Mercedes
20YEARS BEST SELLERS