ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Mini δια χειρός Rolls Royce θα παρασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό.

Το Mini δια χειρός Rolls Royce θα παρασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό.

Το Mini της Rolls Royce

(22/6/2009)

Μην πάει ο νους ότι η Rolls Royce πρόκειται να κατασκευάσει ένα μικρό πολυτελές όχημα σύμφωνα με τα πρότυπα της άνεσης και της πολυτέλειας που τη διακρίνουν. Στην πραγματικότητα βάζει τη δική της πινελιά στο μικρό της Mini και δημιουργεί ένα ξεχωριστό μοντέλο για περιορισμένο αριθμό κομματιών.

Αν μια εταιρεία είναι πλούσια σε σχεδιαστική έμπνευση, φαντασία και δυνατότητες διαμόρφωσης των οχημάτων της, τότε αυτή είναι σίγουρα η Mini. Για να γιορτάσει λοιπόν τα 50 χρόνια ιστορία της ανέθεσε στην Rolls Royce (εταιρεία που επίσης ανήκει στον όμιλο της BMW) να δώσει το δικό της στιλ στο μοντέλο και να κατασκευάσει ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο για περιορισμένο αριθμό κομματιών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου παραμένει σχεδόν ως έχει, στο εσωτερικό όμως η φροντίδα της Rolls Royce είναι ολοφάνερη. Δέρμα, ξύλο και μέταλλο δένουν αρμονικά μεταξύ τους συνθέτοντας ένα σύνολο άνευ προηγουμένου, όπου τα επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας βρίσκονται σε κορυφαίο επίπεδο.
Για την τιμή του μοντέλου δεν γνωρίζουμε τίποτα (άλλωστε συζητείται ακόμη η κατασκευή του), το σίγουρο όμως είναι ότι θα είναι τσιμπημένη. Δικαιολογημένα, αφού πρόκειται για ένα έργο τέχνης που απευθύνεται μόνο σε συλλέκτες…
Toyota
IVECO DAILY