Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μία και μοναδική θα είναι η Jaguar XKR Woodwood Special.

Μία και μοναδική θα είναι η Jaguar XKR "Woodwood Special".

H Jaguar XKR “Goodwood Special”

(3/7/2009)

Στην ιστορική ανάβαση του Goodwood θα κάνει την εμφάνισή της μια ειδική έκδοση της Jaguar XKR. Εκτός αυτής στο περίπτερο της βρετανικής φίρμας θα φιλοξενηθεί η Jaguar XFR Prototype, η οποία είναι η γρηγορότερη Jaguar που κατασκευάστηκε ποτέ με τελική ταχύτητα 363,18 χλμ./ώρα.

Το Goodwood Festival of Speed, από το 1993 όταν και ξεκίνησε, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αυτοκινητιστικά δρώμενα στη Βρετανία. Σε αυτό λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην πάρει μέρος και η Jaguar με μια ειδική συμμετοχή, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της για μία και μοναδική φορά. Για να ενισχυθεί μάλιστα η μοναδικότητα του μοντέλου, ένα πέπλο μυστηρίου το καλύπτει αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Η ιπποδύναμή του για παράδειγμα δεν έχει προσδιορισθεί, εικάζεται να ανέρχεται περίπου στους 550 ίππους, καθώς κάτω από το καπό της θα εδρεύει ο 5λιτρος V8 της XKR του 2010, ελαφρώς πειραγμένος. Όσον αφορά στην εμφάνιση, η lime απόχρωση και οι ζάντες των 21 ιντσών θα το διαφοροποιούν από το μοντέλο στο οποίο βασίζεται. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, βελτιωμένο θα είναι το σύστημα εξαγωγής των καυσαερίων και πολύ πιο «βροντερό», ενώ χαμηλωμένο θα είναι και το αμάξωμα για καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο περίπτερο της φίρμας θα βρίσκεται και η Jaguar XFR Prototype, το γρηγορότερο μοντέλο της Jaguar, το οποίο «έπιασε» την ταχύτητα των 363,18 χ.α.ω. στο Bonneville Salt Flats της Γιούτα τον περασμένο Νοέμβριο.
Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY