Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η νέα 911 GT3 Cup
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα 911 GT3 Cup

Η νέα Porsche 911 GT3 Cup

(27/8/2009)

Μετά την Porsche 911 GT3 RS, ο γερμανικός οίκος παρουσίασε την αγωνιστική εκδοχή, την 911 GT3 Cup, που επίσης θα κάνει το ντεμπούτο της στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το μοντέλο φέρει το ίδιο κινητήριο σύνολο, έχει δεχθεί όμως τις απαραίτητες αγωνιστικές επεμβάσεις.

Ακόμα πιο γρήγορη, πιο αγωνιστικά στημένη και με καλύτερες επιδόσεις, η Porsche 911 GT3 Cup αποτελεί το τελευταίο δημιούργημα του γερμανικού οίκου που έρχεται να χαρίζει αμνημόνευτες συγκινήσεις και να πρωταγωνιστήσει στους αγώνες που θα διαγωνιστεί.

Η υπερμεγέθης αεροτομή και τα αεροδυναμικά σπόιλερ φροντίζουν για τη μέγιστη αεροδυναμική απόδοση του μοντέλου.

Η υπερμεγέθης αεροτομή και τα αεροδυναμικά σπόιλερ φροντίζουν για τη μέγιστη αεροδυναμική απόδοση του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Βάση της αποτελεί η Porsche 911 GT3 RS, έχουν γίνει όμως οι απαραίτητες επεμβάσεις για να ανταποκριθεί στο στόχο της. Συγκεκριμένα, το πλάτος του αμαξώματος έχει αυξηθεί κατά 44 χλστ. προκειμένου να «χωρέσουν» οι μεγαλύτεροι τροχοί, το εμπρός σπόιλερ έχει χαμηλώσει κατά 15 χλστ. για να παραχθεί η απαιτουμένη κάθετη αεροδυναμικά παραγόμενη δύναμη στον εμπρόσθιο άξονα, πίσω έχει τοποθετηθεί μια αεροτομή τεραστίων διαστάσεων (βγαλμένη από την εμπλοκή της φίρμας στο πρωτάθλημα FIA GT3 racing), ενώ μικρότερο είναι και το συνολικό βάρος του αμαξώματος (δεν ξεπερνάει τα 1.200 κιλά).
Εκτός των παραπάνω βέβαια, το μοντέλο φέρει επίσης αγωνιστική εξάτμιση, ρυθμιζόμενο καταλύτη, κεραμικά φρένα, νέες ζάντες ελαφρού κράματος διάστασης 18 ιντσών και ρυθμιζόμενα (7 θέσεων) αντιστρεπτικές.
Τέλος, όσον αφορά τις επιδόσεις, επίσημα στοιχεία δεν έχουν δοθεί από την Porsche, αναμένεται όμως το μοντέλο να υπερβαίνει την τελική ταχύτητα των 310 χ.α.ω., ενώ τα πρώτα 100 χ.α.ω. από στάση να έρχονται σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα.
fiat
OPEL