Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Giancarlo Fisichella

Giancarlo Fisichella

Στα «κόκκινα» ο Fisichella

(4/9/2009)

Ο Giancarlo Fisichella θα είναι αυτός που θα οδηγήσει στην Ιταλία το μονοθέσιο της Ferrari. Τόσο η Force India όσο και η Ferrari ανακοίνωσαν τη μεταπήδηση του Ιταλού πιλότου της F1. Η συνεργασία αυτή θα ισχύσει μέχρι το τέλος της σεζόν οπότε ο Fisichella θα είναι ο επίσημος δοκιμαστής της ομάδος.

«Είμαι ευγνώμων στον Vijay Mallya που μου έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσω για την Scuderia Ferrari.» δήλωσε ο Giancarlo Fisichella.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


«Είναι αλήθεια ότι πάντα φιλοδοξούσα να το κάνω αυτό και είναι πολύ γενναιόδωρο που μου το επέτρεψε να το κάνω πραγματικότητα. Ελπίζω στην επιστροφή μου, έχω βοηθήσει την Force India να μεγαλώσει και είναι στο σωστό δρόμο για να πετύχει τις φιλοδοξίες της. Είναι τώρα μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και εύχομαι για αυτούς τα καλύτερα.»

Ο 36χρονος πιλότος ήδη βρίσκεται στο Maranello για τις πρώτες δοκιμές και δουλεύει σκληρά για να πρωταγωνιστήσει στους πέντε εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος.
H Force India θα καλύψει την απώλεια τον με τον Tonio Liuzzi, δοκιμαστή της Ινδικής ομάδος.

O Giancarlo Fisichella έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην Formula 1 το 1996 και έχει οδηγήσει για τις ομάδες Minardi, Jordan, Benetton, Sauber, Renault και Force India. &&&&
Toyota
OPEL