ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Piquet αποκαλύπτει σκάνδαλο…

Ο Piquet αποκαλύπτει σκάνδαλο…

(10/9/2009)

Η καταγγελία ότι η Renault έδωσε εντολή στον Nelson Piquet να συγκρουστεί στις μπάρες σκόπιμα στο περσινό πρώτο νυχτερινό Grand Prix της Σιγκαπούρης προέρχεται από τον ίδιο τον Βραζιλιάνο πιλότο σύμφωνα με έγκυρα ξένα δημοσιεύματα.

Δημοσιεύματα σε βρετανικές εφημερίδες όπως η Mirror και οι Times ισχυρίζονται ότι ο Nelson Piquet ενημέρωσε την παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού (FIA). Το «ατύχημα», κατά τα λεγόμενα, συζητήθηκε σε μία συνάντηση πριν τον αγώνα από τον Flavio Briatore και τον Pat Symonds, επίσης στέλεχος της ομάδος, απουσία του Fernando Alonso. Ο Piquet συμφώνησε σε αυτό το εγχείρημα νομίζοντας ότι αυτό θα του εξασφάλιζε ένα νέο συμβόλαιο το 2009.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Οι υπεύθυνοι της FIA ενημερώθηκαν ακόμα από τον Piquet ότι ο Pat Symonds συμβούλευσε τον νεαρό πιλότο ότι η σύγκρουση θα έπρεπε να διαδραματιστεί στο γύρο 13 ή 14 για να βοηθήσει στη στρατηγική του Alonso στον αγώνα.
Επίσης, η στροφή 17 επιλέχθηκε για το «ατύχημα» καθώς η έλλειψη κοντινών γερανών θα σήμαινε ότι η μετακίνηση του καταστρεμμένου μονοθεσίου θα ήταν μάλλον δύσκολη και έτσι η είσοδος του αυτοκίνητου ασφαλείας θα ήταν σίγουρη.

Τέλος γράφεται ότι ο βραζιλιάνος πιλότος μετά τον τελευταίο αγώνα του με την Renault στην Ουγγαρία, ταξίδεψε στο Παρίσι (FIA) για να καταγγείλει εγγράφως το περιστατικό.

Μένει να δούμε πως θα μπορέσουν οι άνθρωποι της Renault να διαψεύσουν το γεγονός… &&&& &&&& &&&&
Leasing
Autotriti.gr