Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Χωρίς διορία ο Raikkonen

Χωρίς διορία ο Raikkonen

(4/2/2010)

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Kimi Raikkonen, σε δηλώσεις του τονίζει ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στα σιρκουί μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Citroen Junior, στα τέλη του 2010, και υπογράμμισε ότι η φετινή του απόδοση θα κρίνει τις κινήσεις του, το 2011.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Kimi Raikkonen, σε δηλώσεις του τονίζει ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στα σιρκουί μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Citroen Junior, στα τέλη του 2010, και υπογράμμισε ότι η φετινή του απόδοση θα κρίνει τις κινήσεις του, το 2011. Παράλληλα εν όψει της πρεμιέρας του World Rally Championship στη Σουηδία, αναφέρθηκε στη σοβαρότητα της επιλογής του να ασχοληθεί με τον θαυμαστό κόσμο των ράλι όντας πετυχημένος στο δημοφιλέστερο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τη Formula 1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



«Δεν έχω βάλει διορία στον εαυτό μου.» δήλωσε ο Kimi Raikkonen στο wrc.com.
«Ας δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Πραγματικά το διασκεδάζω εδώ τώρα, και αν αυτό προχωρήσει μπορεί να μείνω ή μπορεί να κάνω κάτι άλλο. Δεν έχω σχέδια, και διορίες ακόμα. Ας δούμε τι θα γίνει.»

Όσον αφορά την απόφαση του να ασχοληθεί με τα ράλι είπε:
«Ναι, δε θα ήμουν εδώ αν δεν ήμουν σοβαρός. Κάθε φορά που ξεκινώ κάτι καινούργιο, θέλω να μαθαίνω, και να προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Είναι μεγάλη πρόκληση και ευελπιστώ σε αυτήν.»
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
EURONCAP MAXUS