Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πέντε νέα μοντέλα και μια ανανέωση περιλαμβάνει η γκάμα των μοντέλων της Ferrari έως το 2013

Πέντε νέα μοντέλα και μια ανανέωση περιλαμβάνει η γκάμα των μοντέλων της Ferrari έως το 2013

Ανακοινώθηκαν οι νέες Ferrari

(22/4/2010)

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε o διευθύνων σύμβουλος των Fiat και Chrysler, Sergio Marchionne για τα μελλοντικά σχέδια και των δύο ομίλων, το κομμάτι που αφορά τη Ferrari είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αυτό περιλαμβάνει τόσο νέα μοντέλα όσο και ανανεώσεις στα ήδη υπάρχοντα.

Η αρχή θα γίνει με την ανοικτή έκδοση της 458 Italia που πλέον θα χρησιμοποιεί τον κωδικό Spider, και θα παρουσιαστεί μέσα στο 2011. Την ίδια χρονιά θα παρουσιαστεί και ο αντικαταστάτης της 612 Scaglietti (project F151), όπου ο φακός έχει ήδη συλλάβει σε δοκιμασίες σε διάφορα μέρη του πλανήτη, φυσικά με καμουφλαρισμένη μορφή. Το μοντέλο θα διατηρήσει τον 12κύλινδρο κινητήρα του, που όμως θα είναι αισθητά πιο οικονομικός σε κατανάλωση. Το 2012 θα αντικατασταθεί και η 599 Fiorano (F152) που όμως θα διατηρήσει τον V12 κινητήρα στο εμπρός μέρος. Η μεγάλη αλλαγή για τη νέα 599 Fiorano πάντως είναι ότι θα βρίσκεται στη βάση πλέον των σπόρ μοντέλων της Ferrari και όχι στα GT, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι περισσότερο προσανατολισμένη στην απόλυτη οδική συμπεριφορά και όχι τόσο στην άνεση. Στο τέλος του 2012 με αρχή 2013 θα ακολουθήσουν αλλαγές στην California (έκδοση Μ) , ενώ θα παρουσιαστεί και η ταχύτερη εκδοχή της 458 Italia που αναμένεται να χρησιμοποιεί τον κωδικό Scuderia.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το πιο σημαντικό κομμάτι πάντως, είναι η παρουσίαση του αντικαταστάτη της θρυλικής Enzo μέσα στο 2012. Το αυτοκίνητο είναι πολύ πιθανό να ονομάζεται F70, ενώ η εξέλιξη που φυσικά ήδη έχει ξεκινήσει περιλαμβάνει προς το παρόν δύο κινητήρια σύνολα. Πρόκειται για V8 κινητήρα που με δύο τούρμπο θα αποδίδει περί τους 700 ίππους, ή για επίσης διτούρμπινο V12 που θα προσφέρει 100 άλογα επιπλέον. Η πιθανότερη επιλογή πάντως φαντάζει ο υπερτροφοδοτούμενος V8, αφού είναι ευκολότερο να τηρεί τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ρύπων.
Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY