Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο μέλος στο δίκτυο της Hyundai

Νέο μέλος στο δίκτυο της Hyundai

(21/10/2010)

Η γνωστή στους φίλους της Subaru, πολυτελής κάθετη μονάδα με επιτυχή παρουσία & λειτουργία στο 14o χλμ Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας πλησίον του αεροδρομίου «Μακεδονία», επεκτείνει τις δραστηριότητές της ξεκινώντας μία νέα δυναμική συνεργασία με την Hyundai Ελλάς – Π&Ρ Δάβαρη Α.Β.Ε.Ε.

Η Ε&S Motors AE, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Subaru Motors Ελλάς, με έδρα το υποκατάστημά της στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, αποτελεί από τα μέσα Οκτωβρίου 2010 μέλος του Δικτύου Επισήμων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών των αυτοκινήτων Hyundai.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Οι πελάτες και φίλοι της μάρκας έχουν πλέον στη διάθεσή τους ένα κάθετο σημείο πώλησης της γκάμας των οχημάτων Hyundai καθώς και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών after sales στο σύγχρονα εξοπλισμένο & οργανωμένο συνεργείο, φανοποιείο-βαφείο & σημείο πώλησης ανταλλακτικών.

H E&S Motors ΑΕ στοχεύει, μέσω της νέας της εμπορικής δραστηριότητας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων και υπηρεσιών της Hyundai επενδύοντας σημαντικά σε υψηλού επιπέδου & προδιαγραφών εγκαταστάσεις & ανθρώπινο δυναμικό, παρέχοντας υπηρεσίες αντίστοιχες αυτών της υψηλής ποιότητας των παγκοσμίως επιτυχημένων οχημάτων Hyundai.
Mercedes
Autotriti.gr